Den tilsanede kirke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301043} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.

Både bra og mindre bra ting her.
Liker veldig godt den røffe kornstrukturen i bildet, det kler motivet utmerket.
Utsnittet ditt er jeg ikke like begeistret for. Jeg ville ha hatt mer hav og mindre biler. Det ville også ha gitt kirka en bedre plassering enn hva den har nå; den er for midtstilt.
Uten bilene ville bildet ha gitt en helt annen atmosfære; så bilene er den største innvendingen min.

vh fred
Jon K. L.

Min umiddelbare reaksjon var at dette bildet var fryktelig gammelt - kanskje 1800-tallet, sikkert grunnet den grovkornede fremstillingen. Inntil jeg så bilene som viser at det kan være tatt i dag... Normalt kan jeg aldri få nok av biler (...), men denne gangen synes jeg faktisk at de forstyrrer et ellers fascinerende bilde. Forøvrig burde du ha flyttet kirken litt mer til venstre, så den ikke blir så midtstilt i bildet. Fryktelig tungvindt selvsagt, så en bedre idé, når du har dette utgangspunktet, er å kutte til høyre for den bilen som står lengst til høyre. Da får du fremdeles ivaretatt ''buen'' i skredet og det er jo den som er hovedfokus vil jeg tro + at bildet da virkelig ser gammelt ut.

Jon K.
Leif Arvid Ø.

Enig med Fred og Jon her. Jeg tror et rektangulært utsnitt til høyre for bilene kan fungere bra. Da blir også kirken større i bildet. Så gi oss en versjon til ;)
Leif Arvid
Anne Kari Berg K.

Hei,


denne gangen er jeg ikke enig med foregående. Syns bildet er kanonbra MED bilene. For meg er det ikke bilene, men stupet som dominerer. Syns også at det tilnærmet kvadratiske (rektangulære?) formatet er det som yter rettferdighet til dette utrolig fine motivet. Bra med svart hvitt og kornethet.


mvh Anne Kari
Eirik A.

Hei. jeg plages ikke så veldig av bilene, men jeg kunne godt hatt et bilde uten bilene.
Hiv inn et bilder der du har tatt vekk bilene, som de sier over meg

Jeg digger stupet og havet, og at bilde ser gammelt ut, så alt i alt syns jeg det er et bra bilde!

Eirik ;)
Jannike S.

hei takk for alle komentarer. da jeg tok bilde hadde jeg hatt kamera, i noen uker, så takk for att dere likte bilde så gått.
Aina s.

Jeg liker kompen og utsnittet. synes den delen er kjempebra. Savner ikke mer hav. Synes bilene ødelegger endel, og ville hatt det mørkere.

Mvh Aina
Geir N.

Et flott landskapsfoto hvor fjellskrenten lager en fin linje innover mot hovedmotivet , som er kirken. Jeg synes dette gjorde seg godt i sort hvitt.
mvh
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu