Tailpress
Takk til Bernt Vinsnesbakk for bra køyring!
Aldri prøvd på snowboard bilete om kvelden før, ganske nøgd. Interessert i tilbakemeldingar!
Utstyr
  • Canon Eos 1d Mark II
  • Canon 16-35mm f/2.8L USM II
  • Brennvidde16mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetTo handholdte blitsar.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Fredrik O.

AAAH, herlig bilde! Synd med personen til høyre som holder lyskilden, hadde ikke han vært der hadde dette vært 10 av 10 poeng! Kult utsnitt, herlig uttrykk, men som sagt, dessverre trekker det ned en del med personen i høyrekant.
Einar N.

Enig med Fredrik her. Supert bilde med flott komp. Lysmannen trekker ned, men tror vel kanskje dette bilder tåler å kroppes litt for å fjerne ham, eller?

Einar:)
Thomas B.

Hei.
helt enig med Einar, ta og crop bildet litt så blir d supert:)
ellers ett fint bilde:)

mvh
Thomas
Eirik A.

hei. enig med at du burde fjerne lysmannen, ellers så er det ett superkult bilde! :D

Eirik
Avsluttet .

Herlig, det er jo tatt såå i rette øyeblikket med det bøyde brettet og en superkonsa kjører. Det er tøft med blitsen i bildet men det hadde tålt en beskjæring på begge sider for å unngå blits og flare, kjøreren står fint alene.
mvh

Stian K E
Tore M.

Hei!

Jeg velger å være uenig med noen av de forrige talerne: Jeg syns også bildet er veldig bra, men en viktig grunn til det er alt ''rotet''. Med det mener jeg snøfnugg i lufta, trær i bakgrunnen, mange forskjellige farger, og ikke minst: Personen som holder lyskilden. I sum er alle disse ''fremmedelementene'' med og gjør bildet spesielt, og det er jo uansett ingen grunn til å prøve å lure seeren til å to at du ikke har brukt blits...

Nei, veldig bra dette her, flott skarphet og herlig ''rotete'' motiv!

-Tore M.
Marius K.

Takk for kommentarar frå alle saman.

Blitzhaldarane skulle vore med, begge to. Men når eg står med 16-35mm vert eg litt redd når køyrarane kun er nokre centimeter unna. På dette biletet var kjøraren veldig bra, mens blitzarane ikkje vart fullt så bra. :-)

MK
Yngve S.

likte dette bildet veldig godt! men som nevnt synd at blitzmannen ble med, kunne godt ha tenkt meg å hatt med mer av selve benken i utsnittet også. Ellers en suveren vinkel og et godt bildet!

YS
Anette O.

farsfullt bilde med stilige farger! som tidligere nevnt, hadde bildet vaert knall uten blitzmann. men herlig vinkel og godt fanget.
Even Andrè R.

fantastisk utsnitt og farger, litt heavy blitzbruk men er ikke veldig forstyrrende.ville kanskje fjernet lyset til hoeyre i bildet.fin vinkel, bildet kunne kanskje blitt enda kulere med lyskit og fisheye? gleder meg til aa se flere kreative bilder av deg, for syns dette var bra ! mvh even
Marius K.

Takk for kommentarar!

MK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu