Kong vinter i HDR Ved Nes Kirkeruiner
Tittelen sier vel det meste. Leker litt med nye teknikker og er veldig åpen for innspill som gjelder teknikker rundt HDR og bilder tatt i stummende mørket.
Blir nok en runde til i Photoshop på dette og etter jeg får kalibrert skjermen bedre. Begge HDR bildene er redigert på laptop....
Bildet inngår i albumet Diverse -
Utstyr
  • Nikon D70S
  • 18-70mm, Nikkor
  • Blenderf/4.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Hei! Fin stemning i bildet. Ser ut til at du har fått formidlet stemningen bra fra situasjonen og over på bildet. JEG for min del mener at bildet burde ha vært mindre eksponert enn dette. Mindre støy på himmelen og dypere blåfarge så hadde det kanskje blitt et mer spennende bilde. Alt i alt, fint bilde, men du har antakeligvis benyttet for høy ISO-innstilling og for kort lukkertid mtp støy på himmelen.

Tips: Prøv å redusere ISO. Om du her brukte 400 så gå ned til 100 og firedoble eksponeringstiden heller slik at du får samme eksponering. Jeg ville også gått ned 2/3-1 eksponering dersom jeg var deg.

Hvilket stativ har du benyttet?
Inge S.

Hei.
Et kaldt og ikke minst et pent motiv dette. Godt jobba.

Mvh Inge
Kristoffer J.

Tror jeg hadde 200 iso, lang lukkertid, husker ikke helt i farten, men regner med ihvertfall 30 sekunder på det lengste. Det er nok derfor jeg får litt støy og stjernene ble litt lange tror jeg.

Kunne nok gått ned til 15 sekunder. Men det var 15 minus og alustativet gjorde sitt med fingrene mine. Skal fortsette søket etter de orginale raw filene, slik at jeg får redigert dette bildet på nytt.

Takk for gode innspill og kom gjerne med flere tanker rundt dette bildet eller de andre jeg har lagt ut.

Ps: stativet husker jeg ikke navnet på, ligger på østlandet for øyeblikket. Men det er fra da min kjære far gikk på NTH (NTNU) og tok bilder med sitt Pentax Asahi, som jeg forsåvidt har liggende her hos meg.


På forhånd takk.

Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu