Brennende engasjert!
Tatt på kurs med brannseksjonen på jobben. Jeg hadde det helt topp! De trenger bilder til markedsføring, brosjyremateriell o.l. Dette bildet skal skrives ut i 170 cm bredde for bruk på utstillingsvegg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • AnnetTatt i råformat, justert o.l. etterpå for å få til skikkelig blikkfang. OBS! Jeg har oppdaget at bildet er i Adobe RGB, men har ikke her og nå noen mulighet til å konvertere det til sRGB. Tror likevel fargene holder tilstrekkelig etter prøvevisning i nettleseren.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298969} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jon Arvid Solstad K.

syns du har fått det bra til, har forsøkt å ta bilder av flamme i mørket selv uten hell.

var det lyst eller var det skumring når du tok bildet?
Jan Inge K.

Dette har jeg prøvd selv, med vekslende hell! Synes du har lyktes bra med dette...
Tore B.

Flott reportasje, Anders! Jeg regner med at du har hatt streng regi og kontroll på alle personer og på hvor de skal stå i bildet.
Anders F. R.

Jo takk, jeg synes det traff ganske bra selv også. Det var på tidlig ettermiddagstid, men det var overskyet og på kanten til regn og nokså mørkt til å være på dagtid. Lysforholdene var meget variable, p.g.a. flammene som varierte hele tiden fra voldsomme til nesten borte, ettersom de kjørte på med mer bensin på bålet (bokstavelig talt) eller fikk overtaket med slukkeutstyret.

Lysmåleren gjorde en bra jobb, kun litt utbrenning i rød kanal på de fleste bildene med skikkelige flammer, ellers lå alt pent innenfor histogrammet. Men dynamikken var nesten i overkant av hva kameraet klarte. Jeg har jobbet litt med kurveverktøyet i etterkant for å få frem smell i fargene uten å dra opp støy i de mørke partiene. 400 ISO, så det er nevnt.

Tore: Nei, her hadde jeg ikke mye regi! Det var det instruktørene om hadde. Jeg bare tok det jeg fikk og fyrte løs. 17-50 mm zoom, rask AF og høy skuddtakt er nyttig i enkelte situasjoner.

Moro var det, åkke som!

afr.
Avsluttet .

Heisann Anders.

Ja, det gjelder å holde beredskapen vedlike.

Tøffe flammer og harda tak. Håper ikke kameraet smeltet.

Brah jobba.

Hallo fra Eivind.
Zett Alexzander E.

Hei.
Skarpt og fint dette. Du var virkelig på rett sted til rett tid.

Hilsen Zett
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu