Christine
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 50 mm 1.8 D
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond H.
Skarpt og fint teknisk, noko som berre skulle mangle med det utstyret :-) Du har også god kontakt med modellen, som gjør at eg ikkje bryr meg så mykje om at utsnittet er forholdsvis rett på (kunne lekt meir med komposisjon om du ville)

To ting eg tenker på, det første er den streken som kjem opp fra hovudet, som eg nok ville fjerna. Det andre er at eg tykkjer motivet hadde vore litt meir tjent med litt anna etterbehandling, hudtonene vert for mørke for min smak. Graden av kontrast er fin, men dersom gråtonene i midten hadde vore heva litt hadde det stått meir i stil med det glade uttrykket på modellen slik eg ser det.


MVH TH
Avsluttet .
Et fint og nært portrett av en vakker kvinne:=)
Fin blikkontakt med modellen, nydelige øyne med finfin skarphet! Hun ser veldig naturlig ut, noe jeg synes er veldig viktig på portretter.
tror jeg ville ha valgt enenda tetter crop...helt inn til hodet på begge sider, dvs inntil øret på høyre side, på venstre side ville jeg cropet forbi den buen på håret som stikker ut. I øvre kant litt og i bunn til et par - tre cm fra haken.
Fine gråtoner! mvh Mari
Håvard S.
Takk for umiddelbare kommentarer!
Ser det er noe uenighet om gråtonene. Synes det ser bra ut på min skjerm, men det er en laptop-skjerm (riktig nok kalibert, men dog) så jeg har vel ikke helt kontroll.
Ser at komposisjonen ikke er veldig spennende. Det blir et veldig rett frem portrett, men det var også meningen. Var litt spent på hva folk syntes om hudkontrastene - kjekt at det faller i smak.

Håvard
Arne L.
Tja.. jeg er ikke så kritisk på det tekniske her. Jeg er enig med Mari i at ''naturlighet'' er det som bærer dette bildet.. og da skal vi ikke nødvendigvis gjøre så veldig store grep så lenge vi ikke direkte forstyrres av tekniske detaljer. Tror nok Trond har rett i at gråtonene i midten kunne vært hevet litt uten at det går ut over skarphet.
Men kjærnen er at motivet har så sterk utstråling - som du klarer å formidle - at det bærer dette bildet opp uansett.
Merethe W.
Jeg synes bildet kan beskjæres ned til der hvor streken som ''vokser opp fra'' hodet starter. Da får man også fjernet den aller øverste delen av håret også; som ikke ligger så pent. Jeg liker variasjonen i skarphet - uskarpheten i lengdene å håret fungerer bra. Portrettet er tungt i mellomtonene, men jeg tror jeg liker det:O)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu