Swoop
Ekstremt høy hastighet, og svært lav høyde....beina slepes langs bakken før skjermen flares, og bremser.
Bildet inngår i albumet Fallskjerm - Diverse bilder av fallskjerm og base-jumping
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger610
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tom A. T.

Fargerikt og bra gjengitt situasjon, men hvorfor så stor tom flate til høyre i bildet? Syntes den i så fall skulle vært til venstre for landingsretningen, men det er kanskje bare gammel vane.
mvh Tom T
geir j.

Flott bilde, og landingsretningen er vel kanskje til høyre i bildet ???
Arild S.

Fordelingsmessig tror jeg nok det er riktig med plass og luft på høyre side som her. Hva med lenger eksponeringstid for å få litt bevegelse? ...er kanskje vanskelig når du trolig må ta serieopptak i slike situasjoner.

Arild
Vemund L.

Takker for komentarer.
Kompen er ganske overveid, jeg vurderte å kutte, men lot vær...jeg syntes det funker best med rom på den siden, får å få balanse i bildet.
Når det gjelder lukkertider, kunne denne sikert vært noe lenger, for å få fram litt bevgelses uskaprhet. Problemet med dette, er ikke serie optak, men at dette bildet er tatt med ganske lang brenvidde(200 mm), og da må lukkertiden være ganske rask, for at ikke hele bildet blir uskarpt. Jeg har flere tilsvarende bilder, tat på kortere brenvidde, hvor det er bevegelses uskarphet...de kommer om noen dager:)

Vemund
Rune Edvin H.

Kult.
Rune
Thorfinn B.

kompen er vel grei nok, men personlig synes jeg fargemeting og fargestikket i bildet er mer plagsomt. Grønnstikk med for hard rødfarge på skjermen...! Her gjenstår en liten PS-jobb Vemund...!
Vemund L.

:)

Ja, det straffer seg altid å publisere bilder redigert på laptop....Skulle nesten tro jeg hadde lært det nå, men nei da:)

TB, du har selvsagt rett...irriterende fargestikk, og for mye metning i fargene generelt.

Vemund
Øyvind N.

Stilig bilde, Vemund!

Som noen bemerker, blir det litt farvestikk i retning grønt, og solid metning på farvene. Riktignok er skjermen til Leif-Arne (Belly) oransje, men ikke fullt så meget...

Synes ellers du har fanget bra action på dette bildet, Craig har med sine 17.000 fallskjermhopp lært seg å sette opp en nydelig swoop.

Blue Skies!
Øyvind (AFF-instruktør)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu