Miklivatn III
Vinterstemning
Reint, håpar det er fleire som likar dette. Er litt usikker på om det er for få element til å gjere det spennande. Ke dokker trur?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-20 20:36:15
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D300
  • 18-200 Nikon VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Eia var jeg der:-)
Atter et nydelig vinterbilde fra deg som får meg til å lengte bort fra regn og vind,til snø og frost:-)
Hilsen Tone!
Ivar B.

Hei jeg liker dette veldig godt. Enkelt (men slettes ikke for enkelt) og rent. Fin stemning. Bildet framstår som ganske undereksponert, der spesielt snøen blir for grå. Du har en god del å gå på i høylysene for å utnytte toneskalaen. Med små justeringer, blir dette et prima bilde i mine øyne.Mvh Ivar.
Helge B.

Vet ikke om det bare er skjermen min som ikke har blitt kalibrert på en stund, men bildet virker veldig... skittent. Sier ikke at hvitbalansen skal være perfekt, men det er allikevel noe der som får det til å se ut som en eksosdis over snøen.

-helge
Ivar S.

Takk, Ivar: Eg likar den noko halvmørke januar-ettermiddag-stemninga som du reagerer på. Påskeeffekten med knallsol vil eg ikkje ha, men teknisk sett kan det godt vere du har rett, Ivar.
Ivar S.

Ok - også du Helge vil ha det lysare. Om du forbinder stemninga med eksosdis, så er det ikkje bra. Har lagt til ein lysare versjon, men eg likar personleg den første best. Kanskje er det min skjerm som er i feil kaliber.
Marianne S.

Hei, Ivar

Dette likte jeg, - flott stemningsbilde.
Unni F.

Til tross for at jeg egentlig ikke er glad i snøen og vinteren synes jeg dette bildet er lekkert. Det viser kald og ensom ro over vinterlandskapet og er etter mitt syn nydelig komponert. Tåken gjør seg spesielt godt. V1 er best synes jeg, liker det litt ''mørke'' lyset. V2 blir for hvitt for meg, - for ''reint'' og vipper over mot prospektkort.
V1 passer mitt bilde av vinteren som en mørk og ensom og kald tid hvor det nok kan være vakkert, men hvor alt handler om å vente på nytt liv, sol og varme.
Hilsen Unni
Bergliot E.

Stilrent og velkomponert bilde som kledde s/h. På min skjerm er v1 best.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu