Bella vista...
utsnitt av høyhus i Vedado, Havana. Den nærmeste forfalne fasaden er nok en boligblokk. Den mer skikkelige fasden i bakgrunnen, byens største hotell.
Det er versjon 4 som gjelder! (se bort fra 2 og 3)
Spennende spill i flaten med forfall, persomnen som står i morrasola gir en tillegsdimmensjon
Bildet inngår i albumet el pueblo - en hyllest til cubas folk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-24 15:59:10
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-01-27 13:35:56
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-01-27 13:42:53
    Versjon #4
Utstyr
  • pentax optio 750z
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298281} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Anya K.

Flott fargespill og belysning, likte spesielt godt kontrastene i de ulike vinduene. Jeg komenterer mer enn gjerne men for min del har det med tid og anledning å gjøre, så ikke vær så rask med slike komentarer el. sluttninger er du snill. mvh A
Frank A.

Hehehe... Dette er jo nesten som bildene til Janniche uten speilinger. Skikkelig artig lappeteppe. Godt sett. Morsomt med kontrasten (hvis den kan kalles det) til nabobygget. Om 10 år ser kanskje den slik ut også. Passe utsnitt av en kaotisk virkelighet. Kanskje skarpe den litt og tilfør en klype kontrast til? Min smak da...

FrankA
Jon K. L.

Ikke akkurat ''norsk standard'' på fasaden her, nei. Fin teknisk utførelse og ekstra spennende med to-delingen. Bonus for at du også har fått med en person på en av balkongene.

Jon K.
Janniche D.

Hei igjen Trygve!
Dette er et bilde etter min smak, litt morsomt at FA sier det minner om mine bilder :) men selv syns jeg egentlig ikke det he-he. Men jeg liker det veldig godt, spesielt at du har fått med mannen som står, i typisk posisjon, og tenker eller lar tankene være stille mens han ser ut på verden. Et nydelig bilde med rom til ettertanke, og også visuelt stimulerende. Jeg er kanksje ikke enig i at du bør endre kontrastene, noe av det som gjør at det funker (for meg) er at det er busy men alikevel rolig, og det kanskje pga av den litt svake fargen som er veldig typsik varme land :)
Inge B.

Mye å se på. Det gjør bildet spennende. MVH Inge Berg
Trygve K.

Mange takk for gode og hyggelige kommentarer! Sjøl syns jeg at jeg var heldig med dette bildet, ikke minst modellen poserer så fint... Men jeg har oppdaget det nå at jeg burde ha kutta bort den nederste etasjen, får kanskje legge til en ny versjon ifølge denne forståelsen.
Eldrid S.

Hei Trygve!
Takk for kommentarer på bildene mine! Dette var et flott motiv!Tøft med det skarpe skille mellom de to byggene. Reflekterer det skarpe skillet i samfunnet mellom de rike og fattige. Et bilde for ettertanke. Tror også det blir bra om du kutter litt nederst.
mvh Eldrid
Eva Marie P.

Likte dette bildet. Ser ut som mosaikk, farver og firkanter sammen i mønster. Så ser eg litt nærmere og ser at bildet lever, at det er menneskeliv. Klesvask, gardiner, avflekket maling....
Det gir også rom for ettertanke, et godt bilde som gir meg som seer noe.
-epl
Ivar B.

Fainerende! Liker kontrasten mellom den rotet og fargrike bebyggelen mot den noe mer velholdte, rene og upersonlige venstre siden. tror et kutt i bunnen hever bildet. Mvh ivar.
Marthe-Elise T.

Takk for kommentar. Du har nok rett i at man må gi kommentarer for å få.
Bildet er nesten et systematisk kaos, med en interessant kontrast mellom ''fattig og rik''. Likte bildet godt.
thov s.

fett. likte #2 bedre. litt mer rett på sak
Marthe-Elise T.

Enig i at bilde 2 er bedre.
Thorbjørn R.

Herlig skildring av bymiljø. Utsnittet i v2 fungerer nok best, ja.

Mvh Thorbjørn
Lars B.

En kontrast som sitter som et skudd - flott skildret.

Hilsen Lars
Turid G.

Hehe flere som er fasinert av slike
bygninger / vinduer.
En helt herlig serie du viser her.
Virkelig bra sett.

mvh Turid
Amalie V.

Stilig bilde, mye å se på.
Synes versjon 2 var best :)
Trygve K.

Takker for alle kommentarer, -mye god respons!!
Arvid B.

Oj, dette var et spennende skue med stor detaljrikdom! Kontraster i farger og byggematerialer, spennende linjer og ikke minst personen midt i bildet som viser at det faktisk bor mennesker her. Flott oppdaget, V2 falt best i smak hos meg.

mvh

Arvid B
Vidar S.

Flott bilde, men det roter veldig med hodet mitt! :-)
Slik bildet er tatt så ser ut til at bygningene henger sammen, men perspektiv sier meg de står et stykke fra hverandre. Er det stor avstand mellom byggene, eller henger de sammen?

Mvh
Vidar
Johnny R.

Hei Trygve! Takk for kommentaren på mitt første bilde her på foto.no.
Dette er et interessant bilde. Jeg ser at du har flere versjoner av det. Versjon 4 er nok mest stilrent men jeg synes at versjon 1 også er bra selv om den er litt skjev i bunnen. Dette er et et bilde man må ta seg litt tid å betrakte, og det forteller mye om fattigdommen de lever under. Det passet bra at du hadde en ''modell'' ellers ville du mistet noe av blikkfanget. Farger og kontraster synes jeg er bra.
Anne-Lise S.

Personen på balkongen er rosina i pølsa. Der finner øynene ro i ''kaoset'' omkring ham, for her er det mye spennende å studere! Synes du lykkes godt i å få frem detaljene her, og kontrastene mellom bygningene.

Anne-Lise
Avsluttet .

Jeg liker reise bildene dine utrolig godt, jeg føler ikke du har hengt deg opp i så masse med teknikk men heller øyeblikkene, det er noe av det beste jeg vet :)

Mvh Nathalie
Trygve K.

Tusen takk for god respons på et av mine "gamle" bilder!
:> T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu