2 maur og 3 blomster
Tja... ønsker jo kritikk på bildet som vanlig. Alltid hyggelig med kritikk.
Som dere ser, er dette 2 maur som sitter på noen blomster. God sommer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29814} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jonas O.

Jeg tror ikke jeg hadde sett maurene om det ikke hadde stått i teksten\tittelen at de var der. Ikke fordi jeg ser dårlig, men fordi det er tvilsomt at jeg ville sett på bildet lenge nok til å oppdage dem... Det blir fort kjedelig med midtstilte blomster og uskarp bakgrunn. Det er litt oppbrukt, og funker dårlig når blomstene verken er skarpe eller har spesielt fengende farger.

Siden bildet ellers ikke er så veldig spennende eller originalt vil jeg tro at det er maurene som er hovedmotivet i bildet? Da ville jeg forsøkt å få dem frem på en litt annen måte, kanskje ventet til de prøvde seg oppå en av blomstene? Eller kanskje en annen kameravinkel.

mvh,
Jonas
Thomas A.

Jeg er ikke så veldig inn i natur makro foto, men jeg kan da si hva jeg synes om bildet. Det er for mørkt, så vanskelig å se maurenen, og dersom maurene skal være hovedobjektet i bildet så må du vel gå enda tettere innpå. Dessuten ville jeg brukt en mindre blender for å prøve åfå alle 3 blomstene skarpe. Tror bildet kunne blitt mye bedre med litt kreativt bruk av en bounser/reflektor. Husk hvit papp er mer enn nok. Selv har jeg lagd en reflektor av sølvfarget stoff som jeg har sydd fast på en rund metallramme og hvitt nylonstoff som jeg har sydd fast på en kvadratisk metallramme. kosta meg totalt 70 AUD, (australske dollar) ca 300 NOK, og det er mindre enn hva bare en reflektor kjøpt i fotobutikk koster.
Ellers gleder jeg meg til å se modellbilder fra deg. Det enkleste er å begynne å spørre venner, etter hvert når du er mer trygg kan du spørre venners venner og! Eller hu fine dama på treningsstudioet! hehe
Karl Andreas W.

OK, jeg bøyer meg i støvet. Dere har nok rett, dette ble ikke så bra. Jeg har noen blomsterbilder med fluer også da, kanskje jeg legger ut de. Vil tro at de er mer spennende.
TA: Jeg har faktisk skaffet modeller :) Blandt annet en fra skolen. Hun er helt nydelig, men ikke særlig fotogen. Jeg får vel gjøre henne fotogen.
- KarLa -
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu