På bunnen av verden - Antarktis
Skiløpere på vei mot 90 grader syd.
Bildet inngår i albumet Antarktis - Bilder fra ekspedisjon til Sydpolen.
Utstyr
  • D200
  • -
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/90s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297652} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Dag T.
Endelig en vettug bruk av fisheye? Jeg synes dette fungerte bra. Vledig fin plassering av folkene og bra at de danner en linje med dybde.
Ivan H.
Hei,

Dette likte jeg godt, veldig bra i mine øyne.
Fin bruk av billedflate.

Hilsen
Ivan Holmedal
Ivar B.
Et av få bilder jeg har sett der bruk av fishey kommer til sin rett og der det forsterker formidlingen i bildet. Fin struktur i snøen, og fin plassering av skiløperne. Mvh Ivar.
Erik J.
Elegant bruk av fisheye! Jeg vet ikke om man på en slik tur får en fornemmelse av at jorda er rund, men jeg syns krumningen understreker en uendelighet i dette landskapet som jeg forestiller meg at jeg ville opplevd sterkt ved å være der.
Magnus J.
Her fikk jeg en skikkelig følelse av at jorda er rund!
Utrolig fint.
Jan Inge K.
Enig med de foregående i at dette er en elegant og kreativ utnyttelse av fisheyeobjektivet. Får en skikkelig fornemmelse av at jorda virkelig er rund...
Gunnar K.
Hei Bengt og velkommen tilbake fra det ytterste syd.
Som flere sier er dette en fin bruk av fisheye. Krummingen er fin og strukturen i sneen er også med på å heve bildet. Kunne kanskje tenkt meg at personene var litt nærmere/større, men vanskelig å si uten å ha sett det. Håper du har mer å legge ut fra sydlige strøk. Mvh Gunnar K.
Per Olav V. T.
Bildet så ikke så veldig spennende ut på oversikten, men ble positivt overrasket når jeg kikket inn her. Personene er definitivt på veg rundt jorda!
Per Olav
Christer Hoel O.
Flott bilde og, som sagt, god bruk av fisheye. Snøstrukturen gjør seg godt i forgrunnen og komposisjonen forøvrig er også bra.
Mvh Christer
Åsmund I.
God bruk av fiskeøyet ja, fin komposisjon, god plassering av skiløperne og flott struktur i forgrunnen. Hvem er disse gærningene? Har en kollega som strever seg sydover der nede for øyeblikket...

Mvh Åsmund
Svein E.
Ja! Tøft!

Velkømmin heim!

Ser ut som et lite støvkort oppe til venstre. - Det hadde jeg klonet vekk.

--
SvE
Bengt Egil R.
Heisann!
Takk for hyggelige tilbakemeldinger og hilsner. Det er en gruppe fra Hvitserk ( www.hvitserk.no ) som er på en såkalt unsuportet tur fra kysten inn til polpunktet. Etter 49 dager og 112mil på ski ble det en del bilder, så det kommer nok flere.
SvE. så ikke den siste flekken, men det var en hel del flere før jeg starta. Skal tro om noen har slurvet med rensinga eller om det er mulig at fotografen har byttet linser i utide?...
:-) Bengt
Håvard S.
Jorda er visst rund er det noen som sier...
Jommen sa jeg smør...så lenge man har fisheye så går det meste an sier jeg da;)
Utrolig tøft.

Mvh. HåvardS
Randulf V.
Her er vel det meste sagt, men jeg kan slutte meg til den rådende oppfatning om at ideen din om å ta med fisheye var av de bedre fra din side;-)

Randulf
Johan S.
Om dette er bunen må bildet snus 180 grader.

;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu