Snøfjell
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 85mm / f 1.2
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297296} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Dag T.
Jeg synes ikke den grå forgrunnen og refleksen fungerer. Litt mørkere skyer helt øverst og en refleks som var nesten like lys som fjellet selv hadde fungert bedre.
Avsluttet .
Kjempe fin speiling i vannet!
Fine toner i bildet.
Fantastisk landskap!

Øyvind
Avsluttet .
Speilingen av fjellet kommer litt for mye opp i steinene slik at det blir litt rotete etter min smak. Men du er inne på noe med dramatiske fjell.
Tor-A
Henrik G.
Veldig fint motiv og kontrastfylt fotografi. Kanskje hadde et skritt frem gjort susen m tanke på steinene som Tor-Arne nevner?
Hilsen Henrik
Ivar B.
Mektig og vakker natur, og jeg synes du er svært nært noe som kunne blitt meget bra. I mine øyne har du tidligere fått to nyttige kritikker som kunne hevet dette bildet betraktelig. Jeg er enig i at speilingen blir for grå. Det hvite i speilingen kunne vært lettet slik at det hvite blir like lyst/hvit som fjellene. Det hadde forsterket symetrien og kraften i bildet. Det andre som jeg er enig i, er at speilingen kommer for mye opp i fjellene. Forgrunnen forstyrrer i mine øyne mer enn det tilfører. Jeg ville i denne situasjonen valgt å gå helt fram til fremste stein, slik at bildet bare hadde blitt himmel, fjell og speiling. I tilleg ville det for meg blitt naturlig å tenke en kvadratisk komposisjon i møte med dette motivet. Nært, men som sagt ikke helt i mål i mine øyne. Mvh ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu