Ikke for pyser
Arne Christian Eide går stort og klinker til med en trehundreogseksti graders rotasjon. Dette ble forøvrig kveldens siste
Tja..
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.

Kveldens siste - datt'n ned og slo seg ihjel???
Her ville jeg gjort litt mer i etterarbeidet. Jeg ville kuttet bildet inntil det hustaket eller hva det er vi ser til venstre for haugen. Deretter ville jeg klonet bort nevnte hustak. Så til høyre side i bildet der jeg ville rettet opp perspektivet på brakka. Klikk Select og All. Gå deretter til Edit og klikk Transform og deretter Skew. Sett så musepekeren på øvre høyre hjørne og dra forsiktig rett ut mot høyre til det er rett. Vil du også ha taket på brakka vannrett så trekk rett ned i venstre hjørne til det er rett. Bruk linjalen til hjelp. Er den ikke framme hos deg så klikk view og merk rulers så får du den oppe og til venstre. Øverst i verktøystolpen til vensre finner du et verktøy å dra linjalen med. Klikker du perspective der du fant skew beveger også motsatt side der du drar seg. Klikker du rotate så roterer og retter du hele bildet, men da må du beskjære i etterkant.
Hvis du tar en del slike bilder som lett kan bli skeive i eksponeringsøyeblikket så kan disse tingene være gode å ta med seg.

Roar
Tore M.

Hei!

Jeg syns bildet ditt er veldig bra, og må innrømme at jeg liker bakgrunnen. Syns ikke du skal trikse og fikse så mye som Roar anbefaler. Det er fint med litt miljø (og referansepunkter), som beskriver hele situasjonen, ikke bare hoppingen.

Ellers er komposisjonen veldig fin, og skarphet og eksponering er upåklagelig såvidt jeg kan se. Bra arbeid!

Hilsen Tore
Andreas J.

Takk skal dere ha for kommentar, begge to :)

Når det gjelder kommentaren din, Roar, så er det et tips jeg skal ta med meg :)
Men er jeg ikke helt enig her. Jeg syns kjøreren skal ha en del rom i den rettningen han beveger seg i. og at det ikke blir alt for innestengt. Dessuten syns jeg det var greit å få med litt av solnedgangen. Selv om det ikke er mye, syns jeg det gjorde litt for seg.
Det gikk forresten helt fint med kjøreren, men dette ble altså kveldens siste bilde før vi reiste hjem igjen

Takk igjen!
Og ikke hold tilbake på kommentarene

Mvh. Andreas
Avsluttet .

Synes bildet ble bra jeg. Ikke enig i at noe bør klones bort i et actionbilde, da mister bildet troverdighet for min del.
Lyssettingen av syklisten synes jeg var bra, usikker på om jeg ville hatt lys på selve hoppet også. Komposisjonen er vel det som har største forbedringspotensialet i dette bildet. Synes det er bedre å ha mer luft i fartsretningen. Tror jeg hadde flyttet meg litt mer til venstre og så dreid kameraet litt mer til høyre.

-SveinO.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu