This town is crazy, but nobody cares
Var i Oslo, trikken gikk forbi, løfta kamera, knipsa og dette blei resultatet. Er litt usikker på om man ser gjennom trikken eller om det bare er speilbilde.
Jeg syns dette bildet er bra nettopp fordi det ikke er så bra. Uklart og rotete, men det er tross alt en trikk i fart. Jeg er veldig blank når det gjelder dette, så setter pris på tilbakemeldinger.
Utstyr
  • Nikon D40X
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294773} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trygve K.

Dette er et bilde jeg blei glad for å finne. Dersom dette er et ulykkestilfelle, så syns jeg det er eksempel på en heldig og vellykket tilfeldighet. Jeg er sjøl en ihuga elsker av denne typen bilder, og det er artig når de opstår slik spontant. jeg syns dette bildet har mange fine elementer. Komposisjonen er god, med linjeføring, gjentagelse av retning og elementer...
i det heile tatt kreativt!

:> T
Rikke A.

Oi. Det var en fin velkomst å få. Tusen takk, glad du liker det.

- Rikke
Kristoffer L.

Hei - og velkommen til Foto.no!

For min del må jeg bare slutte meg til forrige taler. Bildet ditt her er et ypperlig eksempel på et modernistisk gatefotografi - en sjanger jeg har meget stor sans for. Bildet er konkret og abstrakt samtidig, har et stort tolkningsrom, og gir anledning til refleksjon og fordypelse. Det er også både stedsnært og universelt - vi ser det er Oslo, men det kunne vært tatt i en hvilken som helst større by.

Dette var et løfterikt første bilde, på årets første dag. Jeg ser fram til å se flere av dine bilder etterhvert. :-)

- Kristoffer

Jani F.

Hei Rikke og velkommen til dotten! :) Dette har eg vore inne og kikka på fleire gonger. Dette bilete har det meste; eit yrende folkeliv der nokre verkar meir oppgitte enn andre (sikter då til dama i midten som løfter handa til ansiktet) det har gamle bygninger og hus som restaureres. Fotoapparatet symboliserer for meg turisme. Her er det rom for mange tolkninger. Eit stort pluss for kreativ og spanande komposisjon! Mvh Jani......................:)
Magnus D.

Kristoffer og Jani, tusen takk for flotte tilbakemeldinger begge to. Det både inspirerer og gleder:) Fint at dere legger merke til detaljer i bildet som jeg selv også liker veldig godt.

- Rikke
Rikke A.

Oi, var visst innpå feil bruker. Hehe.

- Rikke
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu