god jul!
Bildet inngår i albumet vinterblomster -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-28 22:25:47
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293780} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette var særdeles dekorativt, og et godt formidlet bilde.
Flotte reflekser og fine blåtoner.
Likte det godt.

God Jul til deg.

Mvh Inger Anne
Øyvind A.
Pent og glitrende.
Ikke overraskende at dette var ditt.

God jul!

mvh
Ø.
Avsluttet .
Utrolig vakkert!! Som et blått fyrverkeri! Nydelige linjer, flotte reflekser, man blir alldeles betatt...Teknisk fungerer dette veldig bra!! Med vennlig hilsen Mari
Kjell Sigurd S.
Herlige reflekser. Det triller makrogodbiter fra din hånd på løpende bånd! God jul ønskes deg og dine.

Kjell S
Ivar B.
Flott bruk av reflekser og linjer. Dråpen nede blir et fint blikkfang. Jeg synes det blir litt mye magenta i blåtonen. Jeg sitter på en dårlig skjerm nå, så jeg tar et forbehold på magentastikket. Ønsker deg og dine en riktig god jul. Mvh Ivar.
Thorbjørn R.
Dette var veldig dekorativt. Refleksene passer ypperlig her. Skulle gjerne sett at dråpen nede til venstre ikke ble brutt av kvisten - det ser ut som den inneholder et fint mønster.

Mvh Thorbjørn
John H.
Hei
Dekorativt med nydelige blåfarge. Fint med den lave kamerapossisjonen du har brukt. Refleksene er flott uten at de dominerer. Men jeg lurer på om ikke planten hadde fortjent å fremstå i sin helhet. Det blir mange brutte linjer her. Men det kan vel bunne i uønskede elementer her og der?
John
Ann T.
Et meget pent makro bilde. Herlige reflekser og bra valgt utsnitt. Blå fargen i bakgrunn er behagelige å se på og er en fin kontrast farger til de sort/hvit/sølv farger på plantehode. Likte dette meget godt.
Mvh. Ann
Magnar B.
Takk for masse oppmuntrande kommentarar!! JH: Har også bilder der heile planteskjermen er med, men den er så langstrakt, så det var vanskeleg å få til ein fin komp. IB: Det må vera din skjerm eller min skjerm som er problemet, litt lenge sidan eg har kalibrert, men på min skjerm er det ein varm blåtone…
Dag T.
God jul .-)
Heidi M.
Hi Magnar,

fascinating picture. I like the blue colour, the reflections are lovely and it's great that the round forms repeat themself in the raindrops which adds a nice balance to the image...magical!

mvh

Heidi
Marit E.
Fint og glitrende macro med nydelig blåfarve. Du har mange flotte bilder!
God jul til deg også.

Marit
Anne Lene B.
Hei Magnar
Vakkert og skjørt med disse dansende reflekser og en lekker blåtone!

Ønsker deg en riktig God Jul!

Hilsen Anne Lene
Kristin S.
Vakkert! Nydelig blåfarge og flotte reflekser. Dekorativt.

Ønsker deg en fortsatt god jul.

Mvh Kristin
Arne S.
Lekkert, som vanlig! God Jul til deg! :-)
Caroline M. S.
Litt vel seint å ønske deg God Jul, men kanskje jeg kan si Godt Nyttår nå. :-)

Vakkert julekort du har laget her, men denne gangen sliter jeg litt med blåfargen. Den er så veldig kraftig og ser litt for kunstig eller syntetisk ut synes jeg. Men utrolig flott med regndråpene og alle høylysene ute av fokus. Det er veldig sjelden jeg har lyst til å forsøke og kopiere andre fotografer, men når jeg ser dine bilder klør det i fingrene etter å prøve. Tviler dog på at jeg hadde fått det til. Ville nok bare endt opp som slette kopiforsøk.
Odd Tore S.
Her var det ikke nødvendig å sjekke hvem fotografen var.
Utvilsomt lekkert, men er ikke julen en mer rød enn blå høytid?
Fortsatt god jul!
Odd Tore
Magnar B.
Takk for masse gode helsingar og tilbakemeldingar!
CMS: takk for tilbakemelding om farge, tenkjer ein god del på den biten, det er så lett å laga sterke fargar i PS, og få bildet til å smella litt, men kanskje dusare tonar varer lenger, og har andre kvalitetar? Som sagt ein avveiing som stadig ligg der, og som eg ikkje kjenner meg ferdig med. Lurer litt kvar gong eg smeller på ein blåfarge… 
Ivar B.
V2 er jo bare aldeles strålende! Mvh Ivar.
Caroline M. S.
Jeg synes også v2 er fin. :-)

Har ikke noe imot farger altså. Ikke blått heller. Det er bare denne du har brukt her som jeg synes ble litt voldsom og kunstig. Vet ikke hvilket etterbehandlingsprogram du bruker. Jeg bruker PhotoShop og der synes jeg det er lettere å få til fine farger når jeg bruker ''Duotone'' (Image --> Mode --> Duotone. Også må man huske og konvertere til SRG hvis annet fargerom er blitt brukt - hvis ikke blir bildet seende feil/blasst ut i fargene når de vises på Internett). Beklager hvis dette er velkjent stoff for deg.
Magnar B.
Takk til dere to!
CMS: Syns det er veldig nyttig å få den tilbakemeldingen på fargen, som sagt er jeg i litt usikkert landskap der, og har bruk for synspunkt! Jo jeg bruker PS, og kjenner til det m fargerom. Duotone har jeg vært innom, men bruker mer colorize i ''hue/saturation'' når jeg legger på farge. Skal sjekke litt på det. Takk for tipset!
Avsluttet .
Veldig vakkert gjennomfort dette. Utsnittet, glitringen og ikke minst fargen, den blå altså. Jeg er veldig glad i blå bilder så dette falt i smak.

TaS

Anbefales.
anders s.
flott bilde dette her
holder en knapp på versjon2
mvh anders
Magnar B.
Takk for det! Fint at begge versjonar fell i smak!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu