Utos
Utos ved Dåfjordvannet på Ringvassøy i Troms
Bildet inngår i albumet Mellom hav og fjell -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Hei Jostein. Hadde litt problemer med bildet ditt i starten. Det ble litt for sterke kontraster for meg, snøen ble for hvit. I forkant ser det ut som om elva er klippt ut og at det manker en del av bildet. I overkant forsvinner bildet ut i intet. Nåvel, det var i starten. Jeg venner meg etterhvert til forkanten. Når jeg så ser trærne som er reflektert i elva, hvet jeg at det er noe mer i overkant som jeg ikke ser. Dette likte jeg å oppdage. Men i øvre venstre del er jeg litt utilpass, med lite holdepunkter ettersom elva og snøen har en lite definert overgang. Det største plusset slik jeg ser det er den blå refleksjonen av himmelen. Er den ekte eller mainpulert? Den gjør bilde for meg. Et spennende bilde som bare blir bedre og bedre jo mer jeg ser på det.

mvh
Roger
Jostein F.
Hei Roger!

Takk for din grundige kommentar. Jeg ønsket å ''irritere'' litt med linjer, kontraster og elementer i dette bildet. Var usikker og lyktes kanskje ikke helt, men dine synspunkter illustrerer i hvertfall at bildet er litt tungtfordøyelig.

Mvh; Jostein
Inger-Lise S.
Hei Jostein! Her har du et spennende og annerledes bilde! Jeg liker det godt,
Skulle jeg pirke på noe, blir det at de det store hvite området i forgrunnen er litt dominerende....Men som sagt: Jeg liker det godt:-)

Hilsen Inger-Lise
Espen R.
Spennende linjer og former i billedflaten, Jostein. Formatet er også smakfullt slik jeg ser det, og valgt perspektiv/vinkel fungerer bra. Som noen nevner, er kanskje snøen i forgrunnen noe dominerende.
vh
Espen
Jostein F.
Hei Inger-Lise og Espen!

Mange takk for deres kommentarer. Tanken med bildet var nettopp og fremheve linjen som utoset former på en tilnærmet grafisk måte.

Jeg sliter litt med å få slike uttrykk til på en gjennomført måte.

Dermed blir forgrunnen for hvit og dominerende, isteden for at den forsterker den tanken jeg sitter med. Puh! ikke lett å få det som en vil alltid. Men det er jo slikt en lærer mest av.

Mvh; Jostein
Inger-Lise S.
Jeg syns bildet har "vokst" siden sist jeg så det. Det hvite i forgrunnen er med på å gjøre bildet annerledes. Både toppen av bildet og snøen i vannet er like hvitt som forgrunnen. Forgrunnen plager meg ikke lenger. Du kunne selvsagt kuttet 1.2 cm nede, men er usikker på om det ville være riktig...

Inger-Lise
Jostein F.
Hei Inger-Lise
Hjertelig takk for en veldig hyggelig kommentar, og at du orker og se på bildet en gang til.
Veldig godt, spesielt ettersom jeg har hatt en veldig lang periode hvor jeg har vært missfornøyd med alt av bilder jeg fotograferer, eller har fotografert. Av samme grunn har jeg ikke lagt ut noe særlig med bilder, må bare bruke tid og jobbe meg gjennom det.

Mvh: Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu