Tja...
Liker linjer og gjentagelser i form.
Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lise U.

Liker de samme tingene ved dette bildet som du nevner selv. I tillegg syns jeg det er bra at mesteparten av motivet er dekket av et slags slør (dugg på vindu eller objektiv, kanskje, men effekten er poenget her). Dessuten formidler du fin blikkontakt med den nærmeste fjærkledde (kjøttmeis eller blåmeis?). Liker den rolige stemningen du skaper gjennom tonene og komposisjonen du har valgt for dette bildet.

Lise U
Jacob V.

Hei, Stig B

Kommentatoren ovenfor meg sa det meste, så jeg tar bare å henger meg på.


Mvh

Jacob
Avsluttet .

Hehe! Der kom meisen ja... Og attpåtil to! :) Som du sier selv så er jo linjeføring og gjentagelser virkelig på plass her. Liker komposisjonen og den blurete høyresiden, s/h fremføring er et must og det klarer du finfint etter min mening. Liker fremføringen din som omgår alle ''uskrevne'' regler...
Dette er jo ren inspirasjon til å ta meisebilder selv... :)

Erik
Tove H.

Linjer, gjentakelser, fin blurete høyreside er nevnt. Spennende at du prøver ut nye ting. Jeg synes bildet er spennende og funker bra. Men ikke julekort...
Hilsen Tove
Tom T.

Sånn kan det gjøres. Befriende.

TomT
Geir F.

Liker diagonalene her. og måten du utnytter bildeflaten. :)
-fløde-
Thorbjørn R.

Morsom og vellykket vri, dette. Ideelt sett skulle kanskje pip'en til venstre gått helt fri av sløringen. Kvistene skaper flotte diagonale linjeføringer og pip'ene er fint plassert i hver sin ''rute''. Bra!

Mvh Thorbjørn
Odd Tore S.

Det ser ikke særlig overbevisende ut hverken teknisk eller kompmessig ved første øyekast, sløring og kvist i alle retninger er ikke akkurat det jeg forbinder med seriøse pippippbilder.
Men akkurat derfor har dette noe for seg likevel, en hverdagslig betraktning, kanskje ut gjennom vinduet. Annerledes, og ikke dumt!
Odd Tore
Bente K.

Anderledes og det funker til tross for (eller på grunn av?) det som allerede er nevnt av flere.
Gjentakelsen av fuglen i bakgrunnen løfter dette motivet for meg.
Ha en riktig god jul
Hilsen Bente
Arvid M.

Hei! Synes dette var eit flott bilde med greinene og fuglane plassert fint i bildeflata. Fungera fint s/h dette. Ha ei God Jul!
Helsing Arvid
Frode F.

Der var meisen også... enig i din egen vurdering her.

Stå på. Hva blir det neste?

FF
Ivar B.

Hei! Annerledes, sprekt og kreativt. Jeg liker linjene og gjentagelsen av fugl. Savner egentlig litt mer skarphet på fuglen i venstre hjørne. Med andre ord...veldig nært et blinkskudd, men mangler fortsatt litt i mine øyne. Ønsker deg en strålende jul og romjul og et heidundrende rått nytt fotoår. Mvh Ivar.
Åsmund I.

Det jeg liker best ved dette bildet er at det er utypisk for fuglebildene her på foto.no. Det er teknisk svakt, og temmelig kaotisk å se på. Uten at det utgjør noe særlig problem for meg. Liker hvordan fuglene skaper en form for symmetri i et ellers rotete bilde.

En gledelig jul til deg og dine!

Mvh Åsmund
Stig Børre E.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger, og fortsatt God Jul!

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu