Bildet inngår i albumet Landskap -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig Børre E.

Ku-lt. Morsom komposisjon, hvor du bruker strømledninger og stolpe på en posisitv måte. Kuene er fint plassert i flaten. Tonene kler motiv godt. Det eneste jeg kan tenke meg ville hevet bildet enda et hakk var om kua vi bare ser rumpa på hadde vært fjernet.
Bra :-)

StigB
Per Einar G.

Liker komp og den softe noe sephia toningen som følge av lyset. Stolpene pleier jo som regel å være et irritasjonsmoment ved tagning, men her er de komponert fint inn i bildet og fungerer ok.

Ha en fin fotouke

Per E.
Espen R.

Hei Tom
Fin utnyttelse av billedflaten her. Sepiatonen kler som nevnt tidligere bildet godt. Bra valg av format synes jeg. Bra eksponering med pent lys.
vh
Espen
Tove H.

Fin balanse, bra komposisjon. Liker lys og serpiatoner - føles både kaldt og varmt
Hilsen Tove.
Frode F.

Fantastisk lys her Tom, og fargetonene er knall.

God kontakt med den ene modellen :)

Enkelt, men å, så genialt løst. Nydelig.

FF
Tom E.

Godt fargevalg og det imponerer meg hvordan du har klart å få fram en kald og frossen stemning samtidig som du har valgt en ganske varm sepiavariant. Fint komponert og liker hvordan du har tatt stolpen og linjene her. Pluss for linjene i åkeren til høyre.

Mvh TomE
Tom T.

Har ikke lagt på noe sepia filter på dette bilde, dette er det naturlige lyset. Behandler bildene svært lite , prøver heller å fange dette rett lyset med kamra.

Takk for kommentarene:)

TomT
Avsluttet .

Hei Tom!
Flotte toner og veldig bra komp. og balanse. Plasseringen av lyktestolpen noe til høyre og dyra i venstre del av bildet skaper en god balanse. Fint også hvordan kuene er en del av den mørke stripa på tvers av bildet. Skulle selvfølgelig gjerne sett snuta på den andre også, men vi som følger med på TV-reklamen vet hvor ''lett'' det er å få ei ku til å flytte på seg :-)

mvh Leif
Avsluttet .

Hei Tom!
Jeg synes dette var et flott bilde, jeg liker spesielt møtet mellom dyra og det menneskeskapte, eller mellom menneske/ kulturlandskap og natur. Alt ettersom åssen man tolker de forskjellige momentene, er det en spenning der, mellom dyr og skog, stolpe og grass osv.
Blir litt frossen av et sånt vinterbilde, men et varmt og dampende kreatur midt i et frosset landskap er ikke å forakte..!
mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu