Bildet inngår i albumet Norge i farger -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292445} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tove H.

Bra fortellende bilde! Fin plassering av stolpen. Liker det røde baklyset og den blå låsen blant de ellers så frostige duse tonene. Enten er sykkelen forlatt - eller så har vi et eksempel på at vi tar oss fram med sykkel uansett årstid. Heller til det siste - et flott miljøbudskap!
Ha en kreativ fotosøndag!
Hilsen Tove
Espen R.

Hei Tom
Det røde baklyset på sykkelen lager fin kontrast mot det kalde, snødekte og fargeløse i bildet - liker det. Komp synes jeg sitter som det skal. Liker også at bakgrunnen er helt svart. Bra dette.
vh
Espen
Avsluttet .

Som nevnt over, bra plassering av stolpen og at bakgrunnen er svart er knall. Synes kanskje det er litt trangt over sykkelstyret, men det er min smak... :) Et litt irriterende strå nede til venstre, men det er kanskje bare jeg som er litt irritabel i dag... :)
Om denne gamle holken fortsatt er i bruk, så håper jeg for eierens del at bakbremsen fungerer. Ser nemlig ingen forbrems på styret... :)
Et bra fortellende bilde dette.

Erik
Frode F.

Tom,

denne sykkelen har tydeligvis blitt elsket lenge og vel, og det er vel ingen grunn til å slutte å ha amorøse følelser overfor en slik elegant dame som her. Bakparten på denne frøkna har runde, fine former, og hennes fordeler er helt uten tvil gode å holde i.

Jeg ville også låst henne fast, om hun var min :)

Herlig komp, deilig stemning i dette bildet. Det oser av kjærlighet, varme og kulde her, og stråene mot den svarte bakgrunnen danner en nydelig, drømmende ramme rundt det hele. Herlig :)

FF
Avsluttet .

God kveld

Et godt bilde med sykkel som hovedmotiv.Godt plasert i bildeflaten.Det vite mot den svarte bakgrunden,gjorde seg veldig godt.Flott va tåken gjør med naturen for tiden,en god stemning.God fotouke.


MVH
TGM
Tom T.

Takk for kommentarene:) Ble kansje litt snaut i toppen Erik.

TomT
bård s.

Hei Tom !
Tøft bilde ! Denne kompen likte jeg veldig godt. Rimen satte en ekstra spiss på det hele.
Hilsen Bård
Avsluttet .

Bolt den fast så ingen tar den:-)
Likte dette,enkelt men godt fortellende.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu