Med nesa i sky'n
Bildet er tatt i en øreselkoloni på Cape Cross på atlanterhavskysten av Namibia.
Øresel er pelssel og og har utenpåliggende ører. Faktisk så er de kanskje mer i slekt med sjøløvene enn med sel. Man skal bare prise seg lykkelig for at stanken ikke følger med bildet for den var ikke god.
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon 75-300 med stabilator
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt for frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291438} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thorbjørn R.
Fin dokumentasjon av øreselen i flott positur. Jeg ville vurdert et lite kutt i bunnen.

Mvh Thorbjørn
Brit M.
En selwsom familie :-) Fine fargetoner i hele bildet, fin samling. Liker godt at det er den ytterste til høyre og ikke den ytterste til høyre som hyler, det gir en fin spenning til bildet. Flott dette, Roar!

Brit
Avsluttet .
Hei Roar.

Selene hviler seg før neste økt.
Disse dyrene har jeg ikke sett før.
Flott dok. og fine farger.

Hallo fra Eivind.
Ketil K.
Fine fargetoner og innramming og gruppen som sådan passer bra i komposisjonen.


Ville lysnet de mørkeste tonene. Savnet i bildet er at man ikke føler direkte kontakt med dyrene, og forgrunnen blir litt innholdsløs.
Roar K.

Thorbjørn Haagensen:
Godt mulig du har rett. Men jeg har allerede kuttet en del der. Jeg ville ha litt luft rundt disse kolossene. De er større og tyngre enn man skulle tro. Den svarte hannen er nok bortimot et tonn.
Takker for kommentar.

Brit Malkenes:
Det er nok ikke noe hyl her. Dette er en positur de inntok stadig vekk uten at jeg vet hvorfor.
Takker for kommentar.

Eivind M. Jacobsen:
Du får ta deg en tur til Namibia. Det behøver ikke bli så dyrt for det er billig å leve der nede. Når du nærmer deg denne selkolonien er det bare å kjøre etter lukta.
Takker for kommentar.

Ketil Knudsen:
Hva øyekontakt angår så er denne posituren her noe de ofte inntok og da er det jo ikke enkelt å få øyekontakt. Dessuten er de vant med at folk rusler rundt og tar bilder så det virket som de ikke brydde seg med å se etter meg, men holdt på med sitt. Jeg ville ikke gå for nære heller for disse kolossene av noen hanner viste stadig tenner til hverandre så jeg foretrakk å holde litt avstand. Dette er forøvrig ikke det første bildet derfra jeg har lagt ut her og det kommer nok flere også.
Når det gjelder forgrunnen så er det vel fint lite jeg kunne gjøre med den.
Takker så mye for kommentar.

Roar

anders s.
koslig bilde med fin komp og skarphet
dette likte jeg godt.
mvh anders
Håkon S.
Hallo.
Stilig bilde dette her! Flott med snuta i været. Passet bra med de normale strandfargene til fjellet i bakrunn. Fint bilde syns jeg.
Tove H.
Er det lyd i dem? Hørte en gang et brummende mannskor av sjøløver... Ser jo ut som de ''synger'' mens de strekker seg. Velkomponert og fint, koselig bilde.
Hilsen Tove
Roar K.
anders selland:
Takker så mye for kommentar.

Håkon Skarsholt:
Takker så mye for tilliten.

Tove Heggø:
Jeg kan faktisk ikke huske om det var så mye lyd. Hvorfor de inntar denne posituren vet jeg ikke, men det var ingen lyd da. Derimot hørte jeg hanner som den svarte her som snerret og skrek og viste tenner mot hverandre. De veier rundt et tonn disse og kan faktisk ha opptil 30 hunner å ta seg av og forsvare. Gla' det ikke er meg som er i en slik situasjon.
Takker så mye for kommentar.

Roar




Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu