Fra Salisbury Plain på Syd-Georgia
Bildet inngår i albumet Antarktis, Syd-Georgia og Falklandsøyene -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1006
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (36)
Avsluttet .
Hei Ketil,

Vakkert bilde. Friskt med flotte farger, topp teknisk utført.

mvh
Tommy
anders s.
helt spesielt landskapsbilde dette her.meget flott og sjelden kost å se fjella i bakgunnen bli omkransa av den skyfri himmelen på denne måten.
meget bra dette her
mvh anders
Ole Martin D.
Trodde først at noen hadde avbildet et kunstverk, malt!! Nydelig Ketil , du kumme ha delt det på midten og laget 2 flotte bilder.
Ole Martin D.
beklager skriveleif. KUNNE
Svend Wiig L.
Hei Ketil!

Herlig lys, blåtoner, stemning og stillhet!
''Himmel og hav'' drar bildet inn i landskapet/fjellformasjonen som etter min mening da skal være midtstilt som her.

Øyene som stikker opp fra horisonten skaper en bedre dybde og tilfører bildet det lille ekstra!

Bra!

Mvh Svend
Svein B.
Fint og sugende dybde i bildet, noe de flotte skyformasjonene må ta mye av ''skylden'' for. Bortsett fra ørlite pirk om at de ''feteste'' blå tonene ser ut til nesten å sprekke litt så synes jeg dette er ett godt utført naturfoto i denne sjangeren.

Mvh
Svein B
Geir Helge S.
Speilingen i sjøen er fantastisk! Minner, som flere sier, om et maleri. Landskapet og himmelen forøvrig facinerer meg ikke like mye. Likevel et meget pent landskapsfoto, der forgrunnen gir det lille ekstra for meg.
Mvh Geir
Ivar B.
Jeg sier meg enig med foregående taler at speilingen i sjøen er helt fantastisk, malerisk og flott. Himmelen og skyspeilingen i havet skaper en slags sirkel i havet. Synes likevel komposisjonen blir veldig statisk. Pent landskap, men dette tar ikke helt av for meg. Jeg synes av en eller annen grunn at bildet hever seg ved en speilvending. mvh Ivar.
Tor Olav O.
Veldig vakkert var det ! Gjør ingen ting med midtplassert horisont heller når flatene er så godt utfylt som her. mvh Tor Olav
Ketil K.
Takker for kommentarene og tilbakemeldingene på hva dere oppfatter som godt og dårlig i dette bildet. Selv lurer jeg på om alle naturbilder er mer eller mindre ''kitsch'', men kom til at selv om dette bildet er stillestående og midtplassert, inneholder det også en fortelling om skydannelse over kaldt landskap og mer temperert sjø, der fuktig luft over havet stiger og gir skyer, mens det fortsatt er blå himmel over kald landjord. Så dette bør kanskje komme gjennom nåløyet for dokumentar?
kai j.
Lekker himmel som speiler seg malerisk i et stille hav med fjellene som topper det hele, bra!

Mvh
KJ
Jan Inge K.
Å fotografere kan vel egentlig kalles å male med lys? Det ser i hvertfall ut som det er det du har gjort her, og resultatet synes jeg er svært vellykket...
Thorbjørn R.
Du har fått fram en herlig dybde i dette bildet. Fargespillet og speilingen i havet er også praktfull.

Mvh Thorbjørn
Odd Tore S.
For en gangs skyld startet jeg opp med å lese din egen kommentar før jeg kom med min. Årsaken var at jeg lurte på hvor dette var. Synet er jo ikke akkurat typisk for mine omgivelser.
Om dette er kitsch og dette bare er en dokumentar som bare såvidt kryper gjennom nåløyet blir det smått med naturbilder her på kritikken fra nå av.
Jeg synes at bildet i seg selv er vellykket statisk, hva skal man med dynamikk i denne sammenhengen?
Forgrunnen er både usedvanlig og vakker, fjellene skarpe og majestetiske selv om de ikke dominere, og himmelen over dem er særpreget og meteorologisk interessant.
Flere kvaliteter trenger ikke jeg for å være godt fornøyd. Det er også god dybde i bildet og spennende fargenyanser, for å ta med litt fotorelatert.
Odd Tore
Stian H.
Et fantastisk lys, med en enda mer fantastisk speiling. Det meste er vel sagt, men bilder som gjør intrykk kommenteres uansett. Meget bra,

Stian
Rune S.
Eventyrlig vakkert! Slutter meg til alt det positive over. Meget bra.

Mvh
Rune S
Jan R O.
Trodde også det var et kunstverk på tumben. Et av de finest landskapsbilder jeg har sett her på lenge. Nydelig himmel og speiling og fjellene inni der. Anbefales
Ketil K.
Flott at enkelte av dere i de siste kommentarene påpeker at bildet åpner seg og at det er et dybdedrag innover. Jeg er enig i at bildet har dynamikk, men den er jevnt fordelt mot midtpartiet og ikke diagonal eller asymmetrisk som det vi normalt forbinder med dynamikk i bilder. Her det benyttet fisheyeobjektiv. Ved å midtstille horisonten unngås puteforvrengningen man normalt vil få ved bruk av rettegnende vidvinkel. Det er den sterke vidvinkelen (180 grader) som medfører den dynamiske effekten her, fordi fisheye-en fanger inn mer enn det øyets normalvinkel gir.
Fredrik E.
Metallisk og særdeles vakkert.
Fredrik
Håvard S.
Hei!

Som flere har sagt her, trodde jeg også at det var et maleri da jeg så det lille bildet. Og dette er jo kunst, i bildeform!
En nydelig speiling i vannet. Skyene bøyer seg rundt de høye fjellene og skaper dynamikk i bildet.
Anbefaling vanker for dette her.

Mvh. HåvardS
Liv F. D.
Hei Ketil,
trodde først det var et maleri. Men dette var et fantastisk flott bilde. Likte godt konturene i himmel og sjø. Fantastiske farger og komp.
Anbefales!
mvh
Liv '')
Steinulf L.
Drivende flott.
Bjørn H.
Hei Ketil.

Superflott naturfoto dette. Hvis dette er kitsch, kommer jeg ut av skapet nå :) Et praktfult bilde, drivende bra skyer, en forgrunn som gjør mye for motivet og en midtstilling som jeg syns funker som snus.

Lyset og de blå kjørlige tonene skaper masse stemning og dyben er fremragende.

Dette er ikke, et dok.bilde men et bilde av høy klasse.

Bjørn.

Kjell Ivar Ø.
Svert så flott himmel nær sagt både på land og til vanns.
Midtstillingen passer meget bra her synst jeg.
Vakkert Landskapsfoto.
vh Kjell Ivar
Stig B.
Jeg har dessverre ikke så mye annet å si her enn ''Dette vil jeg ta selv også''. Et flott landskapsbilde der teknikken passer godt til motivet, som resulterer i en god formidling med både dybde og tekstur av flott natur. Fargene er bare delikate, viser værforhold jeg nesten ikke husker hvordan så ut. Om dette er kitsch så plages ikke jeg av det, er enkel sånn :-)

Mvh Stig
Stig Børre E.
Lekkert. Blir utrolig fasinert av tonene. Syns bildet unngår å bli statisk tross horisontlinjen som deler bildet i to like store deler. Bra.

StigB
Jon K. L.
Ufattelig hvordan skyene kan gi en slik delikat innramming. En høydare :)

Jon K.
Monika Frisvold V.
Hei
Dette nå være et av dem vakkreste landskapsbilder jeg har sett på lenge...
Flott og delikat skydekke som gjlr mye i bildet samnt også dem flotte fargene... Rett å slett nydelig...
anb...
mvh monika
Avsluttet .
Hei.
Henger meg på kitsch bølgen. Jeg synes du har en av de beste portofolioene her inne, og dette må være et av de beste landskapsbildene. Utrolige toner og farger. Nå ble det mye skryt, men det er fortjent.
mvh PG
Pål E.
Utrolig flott. Enig med IB som foreslår speilvendt variant.

PE
Elna T.
Hei Ketil! Behaglig og godt å sjå på. Sjøen minnar om silke. Flott kunstverk...mvh elna
Brit M.
Merkelig og vanvittig bra! Så barmhjertige skyene var som ga deg et slikt flott motiv. OG som du fanget flott.

Brit
Vegard L.
Et fantastisk bilde. :-)
Vegard
Øyvind A.
Jeg lar meg sjelden bevege veldig av slike landskapsbilder. Men uansett, dette er skikkelig godteri for øyet. Svært pent og velgjort.
Ø.
Kristin S.
Dette var et nydelig landskapsbilde. Fin speiling og flotte farger.

Mvh Kristin
Kristin S.
Dette var et nydelig landskapsbilde. Fin speiling og flotte farger.

Mvh Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu