En helt vanlig blomst
Dette er et bilde av en blomst, som jeg tok på Høvik. Mange vil sikkert tro at det er behandlet i PS, men det er ikke riktig. Det er nøyaktig slik det kom fra minnekortet på 602'en.
Ble ganske fornøyd med resultatet, men er veldig spent på hva andre synes.
Derfor har jeg lyst på kommentarer som kan hjelpe meg videre.
Takk :)
Utstyr
  • Fujifilm FinePix S602 Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29064} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Grattis med nytt kamera! :)
Ett greit blomsterbilde, men...

Som du selv påpeker, finnes det svakheter i bildet. For det første bør du sørge for at lyset ikke er så hardt som det er her. Det beste å gjøre med dette er å bruke en diffusor (som du har fått beskrivelse på hvordan man enkelt kan lage) og en reflektor.

Du bør også måle lyset med spot (dersom kameraet støtter dette) i slik at det høylyse ikke brenner helt ut som det gjør her.

Ellers synes jeg det er alt for liten dybdeskarphet i bildet, det kunne funke bedre om skarpheten ikke lå i midten, men heller bedre ut mot sidene av kronbladene.

Stå på og pass på at ikke minnekortene dine går varme... :)

MVH BA
Karl Andreas W.

enig i mye av det du sier. men at bildet har liten dybdeskarphet, det er gjort med vilje. jeg ville at deler av blomsten skulle være uskarp, jeg synes det ble mer elegant på den måten. jaja, smaken er som baken :)
Takk for kommentar!
- KarLa -
Jonas O.

Likte dette veldig godt. Særlig fordi det hadde partier som var såpass utbrent. Jeg synes dybdeskarpheten er fin, men at hele den nederste 1/4 av bildet er uskarp ble litt forstyrrende etter å ha sett på bildet en stund. Ellers er dette et knallskudd!

mvh,
Jonas
Thomas A.

vel bildet er faktisk bra det, men jeg liker egentlig ikke blomsterbilder... er så j... mye av det. Og du som ung lovende fotograf, jeg håper ikke du faller inn under kategorien blomsterfotograf... hehe ;D
Karl Andreas W.

ta det rolig.. jeg er heller ikke særlig facinert av blomsterbilder, jeg ble bare litt fornøyd med dette. Var spent på hvordan det vile bli mottatt. Neste gang skal jeg ikke legge ut noe blomsterbilde, jeg lover. Det er jo ganske mye av det her på dotten...
Tusen takk for tilbakemeldinger!
- KarLa -
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu