Amal
Et studiobilde av Amal
Veldig fornøyd, men kom med kritikk!
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105mm f/4L USM
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289615} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Reidulv L.

Teknisk er bildet bra utført som glamourbilde. Men etter min smak ødelegger du modellen med å framstille henne som en voksdukke/animasjonsfigur spesielt i ansiktet. Sjangeren burde kanskje ha vært glamour. Modellen er jo kjempebra, men det er ikke det vi først og fremst skal se etter på denne siden. Vel, dette føles kanskje litt negativt, men siden du ber om ærlige og seriøse tilbakemeldinger, ser jeg det som riktig å komme med mine synspunkter.
Vennlig fotohilsen Reidulv
Tomas J.

Takk for tilbakemelding! :)

Har du noe forslag til etterbehandling som vil bli bedre? Sliter litt med glamourbehandlingen..
Fant ikke glamoursjangeren, så la det under mote :)

Helt greit med ærlige tilbakemeldinger!! :) Er sånn man lærer..
Reidulv L.

Hei Tomas!
Så bra at du ikke ble sur! Så flotte modeller trenger etter min smak lite etterbehandling. Kanskje litt justering i nivåer.
Mvh. Reidulv
Tomas J.

Prøvde meg på litt ''glamhud'', siden huden som regel skal se ut som om den er perfekt :) Men bommet kanskje litt på dette :)
Se gjerne på det andre bildet jeg la ut i dag, og se om det er bedre.

:)
Avsluttet .

Hei hei!
Jeg synes bildet ditt var fint :) Flott modell du har funnet. Lyset treffer modellen svært godt og synes du har fått til ''glam-huden'' bra. Hun ser jo svært kunstig ut, slik som alle glam-modeller gjør. (Kanskje fordi ofte er mange deler av dem kunstige, hehehe) Kunne kanskje vært dempet noe. Men utifra din intensjon er det et svært godt resultat selv om det dog ikke er min type bilder. Synes ikke det er noe galt i å legge inn slike bilder her på foto.no, det er et forum for å få tilbakemeldinger på sine fotografier og det vil jeg si at gjelder like mye din sjanger. Du vet nok selv hvor grensen går og hvilke bilder som ikke passer seg :) Stå på!
Haldor L.

Hei Tomas.

Du har mange gode bilder i porteføljen din så det er bare å stå på :)
Amal har du fått fint på plass her men akkurat glameffekten kan du gi på mer synes jeg. For en slik setting så passer det med mykere hudtoner (ikke nødvendigvis glattere hud) og gjerne en friskere hudfarge. Her oppleves hun litt kald ut i hudtonene. Men fr all del, ett bra bilde :)

Have fun!
Haldor

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu