Naken
Utstyr
  • Nikon F4
  • 85 mm
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1617
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars-Anders M.

Slik kan man se kvinner som vises som aktfoto her. Dette er en parodi på disse aktbilder. Bra.
Anton T.

Ikke bare Naken, men død også..

Bra bilde, bakgrunnen kunne vært ''renere'
Tarjei Ekenes K.

som vegetarianer var dette bildet et sjokk for meg. kunne like gjerne hengt en mann der.

sterkt bilde,bra kontraster!!
Haiman A.

Helt enig med TEK.
Bastards!

::Haiman::
Rune Edvin H.

Men allikevel visuelt tiltalende på et vis.
Rune
Avsluttet .

Bra bilde med masse muligheter for symbolikk. Men jeg trodde de hogg hodet helt av når de la ''den'' på hoggestabben. Kanskje de bomma litt. Jo, jeg tror jeg fortsetter som vegetarianer, ja.
Olav
Arild S.

Den hang litt med nebbet ja.
Avsluttet .

Rart hvordan folk reagerer når de ser et dødt dyr, dette er ikke bare på dette bildet, så ikke misforstå... men det er mange som reagerer når de ser dyrene på denne måten, men når de ligger vakumpakket og skjært i passende skiver i kjøledisken da er det helt greitt... I andre land er det ikke uvanlig at kyllingene ligger som dette i disken med bein og det hele.... Det er akkurat som om dyr opphører å være dyr når de blir pakket ned i en gul boks som det står Prior på: )
Nils L.

Virkelig tøft
Mvh Nils
Avsluttet .

Malta, en fantastisk øy, der har de kaniner som nasjonalrett. Og i små kolonialforretninger, der har de kaninene i en pappeske, slik at kundene kan få et forhold til middagen sin. Etter at valget er tatt, så tar kolonialkjøpmannen kaninen, flår og parterer den, mens kundene venter. Litt av et teater ...
Olav
Hans Olav S.

Jeg boikotter PRIOR og alle andre bedrifter, som driver med dyremishandling. Jeg spiser ikke fjærkre, og det er mest fordi at de behandles forferdelig. Derfor har jeg ikke blitt fristet til å smake på kjøttet deres heller. Aner ikke hvordan det smaker. Jeg håper at de fleste med etisk sans gjør det samme som meg.

Bildet var sjokkerende, og det var vel kanskje det du var ute etter. Ellers fine fargekontraster mellom det gyldne fjærkreet og den blå bakgrunnen.

MVH
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu