D
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288957} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tove H.

Et spennende bilde som gir mange spørsmål og tanker... Vi ser ikke ansikter, bare hodeplagg - litt skummelt med det vi ikke kjenner, kan man tenke - samtidig anderledes og spennende... Dekorativt med det røde blant alt det sorte, likeledes månens plassering.
Mvh Tove
Jan Erik E.

Synes dette ble bra med det rød hodeplagget..Mvh JEE
Anna Rosa L.

Veldig spennende bilde, og månen er knallflott. God ide, men jeg synes bildet kunne vært litt mer ''menneskelig''.
-rosa-
Jon A.

Dette er fotokunst på et høyt nivå i mine øyne. Veldig bra teknisk, en spennende sammensetting og det røde hodeplagget skaper her magien sammens med månen.
Stå på!
-Jon
Shwan O.

Takk! :)
for tiden har jeg lyst å jobbe med symboler som har forskjellige politiske og kulturelle betydninger vedrærende samme objekt eller vare, for eks. det som blir kalt for palastinaskjerfet i Norge. Skjerfet betyr helt noe annet når man dra til Kurdistan- nord irak. Bruker du det samme rødfargeskjerfet i Nord-Irak er det forbundet med støtte for PDK kurdisk parti, og den svarte skjerfet for PUK parti . Og begge partiet kjemper for et selvstendig Kurdistan, mens i Sør-Irak brukes det primært av terrorister og opposisjonister som ansiktsdekke.
Magnus E.

Intressant komentaren din. Lærte noe nytt i dag også. Hørt om at disse skjerfene har blitt brukt i jihadist videor for å symbolisere hvor operatørene kommer fra. Svart-palestina, rød-jordan, hvit-Saudi Arabia osv...Intressant med symboler også med tanke på at det nesten går inflasjon i disse skjerfene i Norge om dagen. Hvor jeg har intrykk av at det har blitt mer av en fashion statement enn politisk symbol.
Uansett må jeg si at jeg synes manipulasjonene dine holder høy kvalitet og får en til å stoppe opp å tenke litt.
Mvh Magnus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu