På hjemvei
Bildet er tatt fra Rådhustårnet i Oslo en regnværs ettermiddag. Folk hastet i alle rettninger.
Interessant perspektiv. Bildet ble valgt til forside på Rusmiddeletatens internavis i september. Internavisen heter ''Paraplyen''.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-23 12:20:20
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-12-02 00:43:45
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85 mm USM 4-5,6.
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt fra 15. etasje. Zoomet en del i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars-Anders M.

Her har du virkelig lykkes. Jeg syns den blå paraplyen er helt topp, og stor godt til de å vite stripene.
Tove H.

Knallbilde med flott perspektiv! Stripene, den blå paraplyen, den veltede sykkelen ved skiltet,...elementer spennede plassert i flaten. Dekorativt og appelerer til fabulering.
Mvh Tove
Avsluttet .

Her har du truffet meget bra.
Prikk over ien er jo selvfølgelig paraplyen,
men også et flott perspektiv.

Hilsen Eivind.
Inger-Lise S.

Hei Unni! Et knallgodt motiv! Både striper og den blå paraplyen gjør seg virkelig godt, men også buen og de lekre hellene i fine grånyanser.
Egentlig ville jeg ha snudd bildet mot venstre, slik at ytterkanten på stripene kom i vannrett linje, men siden dette er brukt av Rusmiddeletaten er kanskje det at stripene skrår mot høyre nedre hjørne et viktig poeng her...
Uansett er flott bilde!

Inger-Lise:)
Unni F.

Hei og takk for gode kommentarer. Lagt ut ny versjon etter forslag fra deg Inger lise. Fikk lit tfor mye hvitt rundt bildet ser jeg, - men sånn ble det bare. Jeg synes selv den nye versjonen også ble veldig fin.
Vidar S.

Hei Unni!

Holder her en stor knapp på v1. Den gir, etter min smak, en mer interessant linjeføring og dynamikk i bildet. Bortsett fra linjene i bildet så er det flere andre interessante elementer i bildet som bidrar til at det blir severdig.
Det er fotgjengerfeltet hvor kontraster bryter opp flaten, fotgjengeren med den blå paraplyen, som attpå til er utenfor fotgjengerfeltet, og til sist den veltede sykkelen. Her gir du betrakteren rom for ''å finne på'' mange gode historier.
Ville kanskje kuttet toppen rett ovenfør den øvre ''pålen''. Der oppe er det ingenting som bidrar med noe til bildet (etter min mening da) :o)

mvh Vidar
Inger-Lise S.

Hei Unni! V#2 ble akkurat slik jeg mente. Du har beholdt buen oppe og ellers alle elementer i bildet som etter min mening ''gjør'' bildet.
Jeg vet du tenker komposisjon, men for meg ble inntrykket i v#1 tilfeldig rot...Men om alle var enige, ble det jo kjedelig ;-) Forøvrig kan ''rotet'' ha en god symbolikk her, selv om det irriterte meg.
Perspektivet er meget bra og godt tenkt, som i ditt bilde ''Etternølere''.
Jeg hadde ikke tenkt på at personen med den blå paraplyen befant seg utenfor fotgjengerfeltet, slik Vidar skriver, men det er også et moment som gir bildet et ektra løft! Flott Unni!

God helg!

Inger-Lise

Fredrik S.

Hei Unni!

Flotte linjer, i både steinheller og fotgjengerstripene.
Dette funker veldig bra. Den blå paraplyen er prikken over i`en :=)
Versjon 1 for min del!

Mvh Fredrik S
Tom E.

Dette syns jeg var stilig. Nesten monokromt bilde med den lysende blå paraplyen og det mer beskjedne skiltet. Liker svært godt buen mot de rette linjene. Holder også på v1 - syns det gir mer fokus på buen, samt at mørk asfalt under gangfeltet framhever de lyse stripene.

Mvh TomE
Aud Elise S.

Stilig bilde dette!
Jeg går for versjon 1 som jeg syns er mer spenstig enn versjon 2.
Spennende linjer. Paraplyen er blikkfanget : )

mvh Aud
Jani F.

Hei Unni! Eit spanande og artig motiv du har klart å fanga her! Liker særskild godt versjon#1. Dette gav det mest spanande uttrykket. Enig med Vidar i forhold til eit ørlite kutt øverst og er også einig med Tom i at det er bra å behalde den mørke asfalten nederst for å fremheve stripene. Vinklinga er super! Mvh Jani....:)
Frode F.

Veldig spennende og kreativt, likte alle versjoner på hvert sitt vis.

God idé, gode løsninger. Flere slike, takk :))

FF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu