Breaking waves 2
Bildet inngår i albumet Linjer til minne -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287450} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kristin S.
Hei!

Flotte linjer og flott lys i dette bildet. Linjen oppe i bildet er med på å gi en fin rytme og bevegelse i bilde. Synes dette var pent og dekorativt:)

Mvh Kristin
Ann F.
Hei, Kristin, tusen takk for tilbakemelding.
Dette er samme motiv som bilde nr. 342975, men med en annen vinkel og en annen tilnærming.
Jeg liker begge selv, og er ikke helt sikker på hvilket jeg liker best, de er ganske ulike i sin oppbygging og tilnærming til motivet.

Mvh Ann
Gunnar John C.
Egentlig liker jeg dette mye bedre enn bilde nr. 342975. Teksturen og fugen gir en klarere føring til hva slags stoff dette egentlig er, og fugen mellom keramikkflisene byr også på en ekstra bølgebevegelse i et annet plan. Det fine spillet av komplementærfarver og blåtoner er like fint i begge, men dette bildet er mer ærlig likefrem, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Zett Alexzander E.
Hei.
Ikke alltid like lett å få til et godt vann/bølge bilde. Syntes du har fått det bra til her jeg. Fine farger og bevegelse.

Hilsen Zett
Ann F.
Takk også til de to sist ankomne.

Det er en fantastisk steinskupltur, den får flotte farger i enkelte belysninger, og man kan plukke utsnitt og linjer til minnekortet er fullt. Hvilket jeg også har gjort - mange flere enn de to jeg hittil har publisert.
Spesielt fascinerende er det, at steinen stedvis er så glatt og andre steder så ru, at den kan se ut som vann og bølger, selv i et todimensjonalt medium som foto får den med seg den tredimensjonale effekten.

mvh Ann

Anne Beth B.
Ble nysgjerrig på steinskulpturen - hvor i verden står den?
Ann F.
Skulpturen til minne om flodbølgekatastrofen er på Bygdøy, følg stien fra parkeringsplassen retning Lysaker langs stranden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu