Stokkand-silhuett
Hva fungerer og hva fungerer ikke?
Takker for alle innspill jeg kan få, og tips til forbedringer.
Utstyr
  • EOS 350D
  • 300/4L
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/4000s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • AnnetKomponert håndholdt uten IS.
    Økt kontraster og shadows, samt konvertert til svart-hvitt i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286616} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Christoffer M.
Hallo.

Jeg synes det fungerer bra. Artig positur på fuglen, men det irriterer meg litt at venstre vinge berører hodet. Blir kansksje litt trangt til venstre også. Alt i alt et fint silhuett-bilde :)

Hilsen Christoffer.
Torgrim L.
Hei! Synes også dette fungerer bra. Liker også utsnittet, har prøvd ved hjelp av papirark å beskjære annerledes, men fant ut at utsnittet du presenterer er bra.
mvh Torgrim
Marcus V.
Takker for kommentarer! Det hjelper meg veldig!

Flere som har noen innspill? :)
Stig Børre E.
Tøffe saker. Fugeln er fint plassert. Fine diagonale linjer i vannet.
Etterarbeidet er etter min smak veldig bra, Hvis jeg skulle ønske meg noe, så er det luft mellom hodet og vingen.

StigB
Marcus V.
Takker for fin og konstruktiv kritikk Stig Børre.

Motlysfotografering er alltid vanskelig, og anden er kun i riktig posisjon i et brøkdel av et sekund. Først må man få den til å få der du skal, og så må du ta bilde akkurat når den er i det riktige lyset (når solen slår deg midt i fleisen). Samtidig må autofokusen din være rask nok så fuglen er i fokus når du knipser - hvis du i det hele tatt klarer å gjøre det i riktig øyeblikk.

Som du sikkert forstår er dette klart vanskeligere enn et vanlig portrett - og å få begge vingene i rett posisjon, samtidig som fokus er på rett plass, lyset er på rett plass, og fingeren din er på utløseren til rett tid er ikke akkurat barnemat.

Jeg har 3 bilder i sekundet med 350D, og både bildet før og etter dette ble vesentlig dårligere, og i mine øyne ubrukelig.

Igjen, tusen takk for kommentarer. Det er det som hjelper meg videre og som motiverer meg til å ta flere og bedre bilder.
gro ayla l.
En bra komposisjon med flotte kontraster.Likte veldig godt linjene i vannet! Som andre også har kommentert hadde det vært fint hvis det hadde vært luft mellom hode og vingen. Det er jo ikke så lett å gjøre noe med nå, annet å ta flere bilder.
Ha en kreativ dag:)
gro ayla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu