Desperasjon
Bildet inngår i en serie med selvmordstema
Jeg synes kanskje at jeg ble veldig oppslukt av sminke og motiv, og kanskje glemte fototeknikken litt
Bildet inngår i albumet Selvmord - Selvmordstema. Tatt i Ås i en kjeller
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 28-70mm F2.8
  • Brennvidde28mm
  • Blender-
  • Lukker1/640s
  • FilmtypeISO200
  • Nei
  • AnnetBrukte et 1000W arbeidslys rett ovenfra. Ellers er det kosttilskuddtabletter, en gammel pyriceptflaske, sprit i Xante flaske og et nedsløvet barberblad. Jukseblodet er fra Standard
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Endelig et bilde med mening. Dette skulle jeg ønske jeg hadde tatt selv :-) Stemte deg til ukens fotograf for dette bilde. Dette bilde er umulig å være likegyldig til
Avsluttet .

Endelig et bilde med mening. Dette skulle jeg ønske jeg hadde tatt selv :-) Stemte deg til ukens fotograf for dette bilde. Dette bilde er umulig å være likegyldig til
Fredrik S.

Dette var eit ubehagelig og sterkt bilde.
Eit viktig tema du tar opp her.

Den triste veggen og gulvet fungerar fint, og blikket mot det eine handleddet er bra. Syntes også plasseringa av kvinna fungerar. Syntes kanskje det blir litt for mange virkemidler, med kutt i begge handledda, og pillene/flaska.

Alt i alt syntes eg dette er eit bra bilde, om eit vanskelig og ofte tabulagt tema.

Mvh Fredrik S

Jan Inge K.

Et sterkt bilde, teknisk upåklagelig, men jeg er enig med Fredrik i at det blir litt overdrevet med kutt i begge håndleddene og pilleglasset på toppen av dette...
Henrik H.

Takk for gode kommentarer! Jeg tok noen bilder der pilleglasset ikke er med og det ene kuttet (høyrehanda) ikke er så synlig, men jeg syntes på mange måter at bildet måtte overdrives en del for å være virkningsfullt. Mulig jeg lager bildet om igjen en gang for å finne en bedre komposisjon oog teste med kun ett kutt..

Skal få lagt ut det siste bildet i serien neste uke, der hun er selvskader. Dvs. bare står og kutter seg selv.. uten noe av det andre..
Stian G.

Likte komposisjonen her jeg Henrik, det samme gjelder lyset. Prikken over i'en er for meg vingetteringen her. Den er med på å skape et sug innover i bildet.

Bildet er kaldt og rått og er en god illustrasjon på et vanskelig tema. Nettopp det at du har brukt ''more is better'' når det gjelder veier man kan forlate denne verdenen på underbygger at dette er en illustrasjon, og ikke et ekte selvmord. Det duger fint for meg.

Hvis jeg kan få lov til å pirke litt så ville jeg ha gjort veggen på den høyre siden av bildet ørlite grann mørkere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu