Måke
Foret med sildebiter.
Utstyr
  • Pentax MZ-50
  • 100-300 Pentax
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetVelvilligst scannet av Terje H.S.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Bra fanget.

Meget god komposisjon/beskjæring.

Ser at øynene på fuglen ikke er helt i fokus.
Mangel på skarphet kan også skyldes at du har beveget kamera for mye under opptaket.

Stå på !
Avsluttet .

Hvorfor er måker et intressant mål for noen fotografer. Måker er stygge heslige dyr som skriker og driter. Ta heller noen bra bilder av andre fugler.

Henrik
Svein B.

kritikkkritikk: Kjenner bare til en type stygge og heslige dyr, og det er de som skriker og driter inne på Foto.no. De gidder jeg ikke ta bilde av. For jeg får de aldri bra.....må være noe galt motivmessig.

Bildekritikk: Dette måkebildet er etter min mening ganske så bra! Måka i aksjon med vannspruten rundt, og det fine lyset som framhever nettopp vannet. Kunne tenke meg og se en versjon med en liten beskjæring i nedre kant, og gjerne litt mere med i overkant, hvis dette er et utsnitt, og det er mere å gå på i den retning.

mvh
Svein B
Nils B.

Bra bilde. men det er noe uskarpt og utbrennt i høylyset. Måker er flotte å rett og slett pene å se på. Stå på
mvh Nils
Rune E.

Dette er et bra bilde. Vanskelig å si noe om hva som kunne vært annerledes, da det er en prestasjon å treffe så bra som du har gjort. Absolutt et bilde å ta vare på - sikkert mange timers arbeid å få tatt det så bra...

Til Henrik: Etter å ha sett på dine bilder, anbefaler jeg å roe litt - du er i alle fall et langt stykke unna denne kvaliteten - hvilket er helt greit. Dog ingen grunn til å komme med krasse og lite konstruktive innspill.
Karl Inge S.

Bildet ble tatt fra båt i fart. Brukte vel totalt 200bilder i løpet av noen dager, og ihvertfall 180 av dem var helt ubrukelige, mens kanskje 2-3 var anstendige med dette som det klart beste. Ga meg 25poeng og bronse i Fotojakten Villmarksliv.
Åsmund I.

Bra måkebilde dette her. Vannspruten og lyset trekker opp. Bra action i bildet. Uskarpheten på måka trekker ned, grunnen er antagelig at det er tatt fra båt i fart, uten at det egentlig skal være noen ''formildende omstendighet''. Bildet bør vel vurderes utfra sine kvaliteter, ikke utfra hvordan det ble tatt. Uansett, jeg liker bildet, godt truffet!

Mvh Åsmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu