Bildet inngår i albumet Høst -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-31 17:15:40
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Lars-Anders M.

Jeg liker begge to. Men V2 er litt bedre. Det er liksom en ramme i selve bildet. Liker dybden godt. Stå på.
Jorun Kristin N.

Hei Anne-Lise!
Flott bilde med herlige høstfarger og fin dybde.

Mvh
Jorun
Tom T.

Bra formidling av høsten, bra linje føring, fine farger :)Er litt usikker på om huset/brygga, skal være der eller ikke.

mvh TomT
Stig Børre E.

Varm og fin høstskildring.
Fint hvordan trærne rammer inn skjæret og veien som fører mot det samme skjæret. Teknisk meget godt med fine farger.

StigB
anders s.

fint bilde med fine høstfarger. synes kanskje at bygningen trekker litt ned,men det er en smakssak . bra bilde mvh anders
Anne-Lise S.

1000 høstlige takk for gode kommentarer! :-) Er enig med dere som er i tvil om bygningen bør være der! Uten den ville motivet kun bestått av naturens egne ingredienser, og dog noe menneskeskapt. Med bygningen vises også livet for oss tobente slik enkelte lever og bor. En smakssak!

Anne-Lise
Rolv B.

Jeg la knapt merke til brygga og huset. Helhetsinntrykket jeg fikk var en innbydende sti som liksom sa: Kom og gå på meg. Flott!
Mvh Rolv B
Inger Anne Maritsdotter V.

En vakker høstidyll med en naturlig innramming,
bra komp. og fint formidlet.
Her passet den kvite rammen inn, syns eg.

Mvh Inger Anne
Anne-Lise S.

:-) Når det kommer til rammer så er det ikke alltid enkelt å se om det er riktig å bruke det eller ikke, synes jeg. Når jeg velger å bruke det mener jeg det understreker motivet. Likevel er det ulike syn på akkurat det. Nå synes du ramma er på sin plass, Inger Anne, mens Lars-Anders synes naturen i seg selv er ramme nok! :-) Tom og Stig Børre vil enten ha bort eller er i tvil om bygningen, mens Rolv ikke legger merke til den før det blir nevnt!

Det er på samme måte med hva man ser i et motiv. Noen ser symbolikk, andre ser ingen symbolikk overhodet. Vi er visst alle subjektive utfra det ståstedet vi her og nå har, og nettopp det gjør veksten større ift. jakten på motiver, etterbehandling og i hvordan vi ser egne og andres fotografier!

FOTO ER SPENNENDE!

Tusen takk for kommentarene! :-)

Anne-Lise
Anne-Lise S.

Sorry! Ikke Stig Børre men Anders var det som var i tvil ift. bygningen.... Grmf..
Tone A.

Hei Anne-Lise
Eit vakkert bilde som osar av haust og som også gir meg lengt til Sørlandet pga båten, brygga og huset som mest ligg gøymt bak det frodige lønnetreet.
Flott komponert med vegen som gjer ein bue nedover mot stranda som ligg i sola.
Frodig vegetasjon i venstresida som mest ligg i skuggen nederst. Øverst er dei gultona lønneblada fine kontrastar mot dei mørke stammane. Greinene strekk seg over mot høgresida, som er dominert av grøntona buskar og tre i solsida.
Desse greinene dannar ein port over stranda og det vesle skjæret som ligg i ein svak dis. Den vesle båten oppå brygga gir fin dybde.
Her er det spesielt lys-og skuggespelet i forgrunnen med haustfargane som gir bildet ei fin stemning. Det er også eit tre i venstresida som står med berre nokre fåe greiner utan bladverk i stor kontrast til elles frodig vekst.
Her likar eg best v2, pga at det mest vert 2 rammar i v1. Med ein smal innerramme i grått eller kvitt hadde det blitt litt kontrast til dei mørke greinene øverst.
Flott komponert med fine haustfargar og ei stemning av ro får du fram her.
:) Tone



Liv F. D.

Hei Anne-Lise,
nydelig høstbilde. Likte det best uten rammen. Tror jeg ville klonet bort bygningen. Ellers var det veldig fine farger her.
Ha en nydelig foto-dag!
mvh
Liv '')
Avsluttet .

Bildet er ok det, og når det gjelder bygningen, så skal den selvsagt ikke *klones* bort; skal den ikke være med så velger man det under fotograferingen...
Myren gård?

mvh
-r
Tove H.

Et nydelig høstbilde! Jeg la knapt merke til bygningene. Fkk lyst å gå ned stien, gjennom ''portalen'' og ned til vannet. Lunt og koselig, bra komponert og fint formidlet stemning. Liker rammen.
Mvh Tove
Bjorn F.

Hei Anne -Lise. Vakker høststemning med fine farger, fint med stien som leder ned mot vatnet . Liker komposisjonen.
Hilsen Bjørn.
Fred S.

Småfikst med trærne som rammer inn åpningen ned mot vann ( elv..) og holmen. Tror jeg ville ha mørknet det en anelse, og huset i bakgrunnen forstyrrer litt. Men småpent og hyggelig bilde.

vh fred
Vidar S.

Hei Anne-Lise! Som nevnt herover så ligger det en god høststemning i bildet. Jeg starter med midtpartiet som jeg synes funker meget godt. Innrammingen veien ned til vannet, videre til holmen og til slutt båt og bygning bidrar til god dybde i komposisjonen. Vedrørende bygningen så fikk jeg umiddelbart en assosiasjon til de gamle badehusene og fornemmelsen av en nostalgisk stemning. Inndelingen av bildeflaten er bra og gir ro. Flott lysspill i løvverket og en litt artig detalj (og kontrast) er at venstre side er høstgul og høyre fortsatt grønn. Mye tett løvverk, men lyset i vannet gir en luftig, lys og ''glad'' høststemning... det blir tidsnok mørkt og deprimerende ;o)
Igjen tyner du Ixus'en din til å yte maks. Imponerende! :o)) Vidar
Sveinung J.

Enda en vellykket komposisjon fra Anne-Lise. Spennende lys i vakre høstfarger.
s.j.
Eva Marie P.

Flott bilde. Fin effekt med den veien som fører oss inn i bildet. Flotte farver og fin innramming med trærne. Likte v2 best. Godt komponert dette ja:O) Flink e du!
-epl
Anne-Lise S.

Hjertelig takk til dere for gode tilbakemeldinger! Ja, dette er Myren gård, Randolf, så det som sees av vann er sjø, Fred!

Ha en fotofin søndag!

Anne-Lise
Trygve K.

Ser at her e ei som har blikket, og jeg falt ned på dette bildet når jeg tar en rask titt på alle bildene.
Noen ganger kan jeg få en følelse at et bilde ser på meg. Det fikk jeg plutselig her. Holmen blei øyet som ser, dertil kommer ansiktet rundt, og veien som er halsen. Jeg syns bildet er godt (kanskje best) uten denne assosiasjonen.
God Jul! :> T
Mia Marie W. P.

Nok en gang Anne Lise,, dette er fantastisk flott;-)
Hilsen Mia
Anne-Lise S.

Tusen takk for personlig betraktning og anbefaling, Trygve! :-) Å røre ved et menneske gjennom et av bildene mine slik du forteller her, gjør meg ydmyk..

Takk, Mia Marie! Så moro at du synes dette er flott! :-)

Ønsker dere begge to en fin juletid, og må det ligge noe innen felles hobby under treet! :-)

Anne-Lise
Elna T.

Hei Anne Lise! Ser på bilda dine...Mange gode bilder å sjå på. Liker dette òg. Mange fine turmuligheter... Godt nyttår! mvh elna
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu