et kryssningspunkt i namdalens fjell
Etter noen uker med hoste, har jeg klart å hoste på meg et bristet ribbein. -Og mens jeg ligger her og synes synd på meg selv, har jeg tittet tilbake på noen bilder fra en tur i sommer. Dette bildet liker jeg godt da man ser hvilke klumper til fjell man har i Namdalen.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.

Hei hoste-Ingebjørg: Hostet på deg deg brist i ribbeinet ? Ser ut som om Lofotenlufta har tatt fullstendig knekken på deg. Hoste og vondt i ribbeinet i kombinasjon har jeg selv hatt en gang, og det var ikke godt, selv om jeg gjorde mitt beste for å kurere det med rødvin. Det tror jeg ikke du får lov til på skolen din.
Bra du kan dyrke sommerminner fra Namdalen da. Terrenget virker både kjent og mindre kjent. Kan minne om deler av fjellområdet nord for namsen i Overhalla, f.eks. Ekorndalen som går ned mot Duna, men er vennligere og mer avrundt enn rypejakt-terrenget mitt lenger opp mot Ekornkjølen. Et vidt utsyn er det i alle fall, og det er fint om du forteller meg akkurat hvor dette blir. Og krysningspunktet i himmelen ser jeg, og bildet liker jeg ganske enkelt fordi temaet er fjell, fjell og atter fjell.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk, Fred. Det er vel bedre med en brist enn lungebetennelse (som jeg først trodde det var). Rødvin er det ikke mye av lengre, men jeg klarer meg. Lofotlufta er det aldeles ingenting i veien med ;) I bildet ser du ikke Ovarhalla, men Salsnes. Det er kanskje ikke vits i å komme med masse navn, men vi gikk fra Råfjellet, opp Grønlia og hadde leir ved Grønlivatnet. Her er vi på en dagstur som gikk mot Salvatnet som er lengre til venstre utenfor bildet. Hadde kamera peket i den retningen, ville man også ha sett Heilhornet i Bindaln. Jeg liker også bildet.

-ingebjørg
John H.

Hei Ingebjørg.
Uff, leit med hoste og brukkne ribber. Friluftsliv tar på skjønner jeg. Har frettet at dere hadde mye dårlig vær på turen(e) i Lofoten og Saltfjellet. Det er aldri så gæli at det ikke er godt for noe. Du har under rekonvalisensen funnet frem til et meget bra bilde. Tidligere har du nevnt humpene i hjemtraktene dine. Jeg hadde sett for meg mer grønne åser og ''kjedelig'' natur. Så feil kan man ta av humper. Nå skjønner jeg hvorfor du er så glad i humpene dine. Vakker natur dette som også jeg, inneklemt mellom fjell på fra 1000- 1500 m, liker godt. Hils Vestnesjenta. Ho bur rett under favorittfjellet mitt, Ystetind som er 1140m oh. God bedring. PS. er litt happy i dag for å ha solgt ett bilde til Tidevannskalenderen. Bildet er det jeg har på dotten av Lepsøyrev Fyr.
MVH
John
John H.

Hei Ingebjørg
Jeg mente klumpene-
John
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til deg også, John.

Friluftsliv er bare bra. Jeg er sikkert dårlig av å være for mye inne nå som det begynner å bli så mørkt.. ;) Når det gjelder ''humpene'', så var det jo fint at jeg fikk motbevist ditt inntrykk av hjemfjellene mine. De er fine å gå i, og selvfølgelig fine å se på. Gratulerer med solgt bilde! Det er artig.

-ingebjørg
Odd Tore S.

Velrundete fjell du serverer her, med eller uten ribbensbrist(?).
Her ser det ut til at det har vært bra med isbreer i arbeide. Minner meg om formasjoner mye lenger sør.
Pent, men litt skjevt. Pent vær var det også, men det var vel regelen heller enn unntaket i det området i sommer.
Odd Tore
Thorbjørn R.

Jeg har også en følelse av at bildet heller (til høyre). Ellers bra, god dybde og flotte fjell. Krysset i taket er en morsom detalj.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til dere to.

Odd Tore - Med. Når det gjelder bildet, så var jeg ikke oppmerksom på at det var skjevt før nå. Det skal rettes opp. Og fint vær var det hele sommern.


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu