Ved Le Lauzet-Ubaye
Bildet ble tatt med min gamle EOS 600, på en reise gjennom de franske alper mot Nice i oktober 2003. Vi var her på vei fra Gap, mot Barcelonette, og videre over Col de la Bonette (2802 moh), noe som virkelig anbefales.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-30 21:08:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 600
  • Canon EF 35-70
  • Blender-
  • FilmtypeFujicolor 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fredrik E.

Heisann..
Et meget pent bilde.,
likte den flotte innrammingen og denne majestetiske fjellkjeden..på med alpelua!
Når man tar digitaliseringsmetode og kamera i betraktning må man vel regne med litt støy, så det velger jeg å se bort fra i kritikken:)
Men et lite råd på vegen er vel ikke å forakte? Hadde villet skarpet bildet litt opp..(smart sharpen i photoshop kanskje?)
Fredrik
Arne M.

Hei Fredrik, takk for kommentar. Joda bildet er veldig preget av støy, etter et mindre enn tilfredstillende scanningsresultat. Har skjerpet opp bildet noe i PS, men støyen preget bildet fortsatt i alt for stor grad. Jeg håper liekvel det kan formidle litt av skjønnheten man kan oppleve i dette området med storslått natur.

- Arne
Rune S.

Hei Arne! Meget vakkert Alpelandskap i flotte farger, stor dybde og nydelig inramning. Enig med Fredriks betrakninger ang. digitaliseringsmetode og utstyr. Et reisemål jeg kan tenke meg ja. Meget severdig.

Mvh
Rune S
Catrine H.

Herregud for et deilig bilde! Får lyst til å reise med en gang, nydelig landskap og helt utrolige farger! :)

Catrine
Anne-Lise S.

Fantastisk utsikt! For en natur! Mektig og vakkert, med flere årstider i samme motiv! Nydelig med naturens egen ramme omkring det hele, og det gjorde seg med oppskarping bl.a. i V2.

Anne-Lise
thov s.

digg utsikt, men jeg synes det bare ble dårligere med ps på versjon 2. etter min mening tok det litt av med kontraster på #2. ble pixlete og to svarte flekker i skogen til høyre. fint motiv
Trine B.

Dette var vakkert. Jeg likte versjon 1 aller best :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu