Gullblikk
Utstyr
  • Canon DCS 520
  • 28-70mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger376
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28458} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Geir D.

For at det ikke skal oppstå tvil.. Utsnittet er gjort i søkeren, ikke i Photoshop..
Thore A.

Hvor utsnittet er gjort er for meg rimelig uinteressant, men bildet skjemmes av kraftige reflekser og merkelige fargetoner. Ser mest ut som et portrett av en febersyk gulsot-pasient. Men hun har et søtt blikk - det skal hun ha.....
Geir D.

Kanskje refleksene du viser til og gulsot følelsen kan komme av at modellen har gullsminke i hele ansiktet...
Lars-Anders M.

Ok.
Henry L.

Men hva er galt med å gjøre utsnittet bedre i photoshop? photoshop er da bare et verktøy i digital sammenheng - i dette tilfellet det samme som en skjærer i et mørkerom.
I dette utsnittet syntes jeg det er uheldig at vi ser en liten bit av hennes venstre øye. Det burde nok heller kuttes slik at øyet var helt borte.

videre ville jeg nok - personlig - prøvd å inkludert hele munnen, men det er ikke så lett nå siden dette er rett fra søkeren. Ellers liker jeg perspektivet, men det er for mye glans i huden hennes. Det er nok en kombinasjon med for nær blitz, og mye sminke.
Thore A.

GD: Jeg lurte litt på det med gullsminke, men slo det fra meg fordi gullfargen er for lite dominerende. Hudtonene er noe midt imellom hud og gull - og for meg som betrakter ser tonen mest ut som feilinnstilt hvitbalanse.
Mitt råd blir da å bruke kraftigere gullsminke, slik at misforståelser ikke oppstår. Da kunne det nok funke bedre.....
Geir D.

Takk for oppmerksomheten. Blizene står på to og tre meters hold, og glansen i huden var tenkt som en effekt. Det var meningen at gullfargen skulle komme bedre fram, men det funket ikke helt. Selvsagt kunne høyre øye vært litt mindre synlig, men helt borte skulle det ikke vært. Selv liker jeg et frekt utsnitt som kan forstyrre et forventet synsintykk...

;o)

Noen fler som vil komme med komentarer? Venter spent!

Geir
Morten H.

Syns all sminken gjør bildet litt ''glossy''. Ellers er jeg ikke enig med de andre i at bildet hemmes fordi venstre øye ikke er helt skjult, eller at hele munnen ikke vises - det er en del av sjarmen til bildet, og er definitvit ikke negativt. Jeg synes du bør kutte bort den bakgrunnen vi ser øverst til venstre i bildet. Men et fint bilde er det.
Avsluttet .

Jo, bort med bakgrunnen øverst til venstre og perlene nederst til venstre. Men et knallbra bilde, så dette er bare pirk ... stilig med gullsminke, og, synes jeg, bra lyssetting!
Olav
Avsluttet .

Jo, bort med bakgrunnen øverst til venstre og perlene nederst til venstre. Men et knallbra bilde, så dette er bare pirk ... stilig med gullsminke, og, synes jeg, bra lyssetting!
Olav
Vidar L.

Hei Geir!
Jeg likte bedre forrige Marte jeg.
Ishi K.

Liker utsnittet veldig godt! Men bildet blir litt for gult/gullt for meg.

mvh K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu