høstfargers klare idyll
Bildet inngår i albumet Dråper -
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284324} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjell Sigurd S.
Fint makrounivers med bobler og reflekser her Ingeborg. Strukturen der dråpen sitter bryter fint med resten av bildet. Solen der oppe hører med. Joda, dette ble bra. Ellers trenger brikken din en liten rens :-) Ses best nede til venstre.

Kjell S
Inger Anne Maritsdotter V.
Lekker vanndråpe og med høstlige fargetoner,
fint lys i bildet.

IA
Eli B.
Dette var lekkert, flotte farger og fin dråpe. Liker måten du har plassert dråpen på i bildet.

mvh Eli
Ivar B.
Et sprekt høstbilde Ingebjørg. Refleksene skaper et lite høstlig univers. kulle gjerne sett mer skarphet på dråpen, men alt i alt et vakkert skue. Mvh Ivar.
Roger K.
Hei Ingebjørg!
Høstlig lett over dette, men ikke riktig så fuktig som tiden er her i Lofoten nå til dags. Når det gjelder selve det tekniske føler jeg ikke at du er helt i mål, men nesten. Her er dråpen selve hovedmotivet. Da skulle dråpen vært i bedre fokus. Virker som den ligger litt i forkant og dråpen blir da litt uskarp. bakgrunnsfargen til den er kanskje noe skarp og er med på å dra oppmerksomheten litt bort fra dråpen. Mulig dette har bedret seg med et bedre skarhetsplan. Små detaljer som skal til i et ellers flott motiv.

mvh RK
Marcus B.
Snyggt! Vad är det droppen sitter på? Det ser ut som ödleskinn eller nåt. Reflexerna passar bra också. Gillar dom dämpade färgerna.

Mvh
/Marcus
Odd Tore S.
Smukt lite høstunivers med dråpe som har tatt kilden inn i seg.
Spørsmålet her fokus på dråpen. Burde den korrigeres en smule?
Nå har jeg prøvd meg på ganske mange dråper etterhvert, men det å få til en med både skarp rand og skarpt innvendig bilde langs kanten har ikke lykkes enda. Så kanskje det ikke er en løsning på det om man ikke går svært langt ned i blenderåpning, og da forandrer resten seg også.
Jeg vet ikke enda. Dråper er dete nok av, men tid er det verre med.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger.

Kjell S - Jeg er blitt vant til å klone rusk, så slikt legger jeg ikke merke til lengre.. Jeg måtte faktisk lete lenge etter prikkene du henviste til.

Ivar, Roger og Odd Tore - Jeg har ikke stativ, og situasjonen var her håndholdt kamera, motiv foran meg ved øyehøyde og krydrende vindkast. -Men joda jeg vet det. Og klarer ikke å skjerpe meg. Som du sier Roger, så ligger skarpheten noe foran.

Marcus - Dråpen ligger på et blad på størrelse med en jentehåndnegl.

Odd Tore - Jeg har noen dråper bak meg jeg også... Skaprheten har det vært så som så med, men da er man jo motivert til å prøve atter igjen senere. Man har tid til det. Om man bruker tiden.

-ingebjørg
Fred S.
Et motiv jeg ikke helt klarer å finne ut av, Ingebjørg. Med dråpen så ''tematisk'' sentral kan jeg ikke kalle bildet abstrakt, og da er det jeg gjerne skulle ha visst hva jeg ser. Grunnen til det er vel at jeg egentlig ikke faller pladask på et ''estetisk grunnlag''; hadde jeg gjort det hadde jeg ikke brydd meg om hva dette er, men bildet fenger meg ikke helt denne gangen.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu