do not disturb..
Jeg satt på toget på vei fra jobben da jeg så denne herren satt med øreklokker og servietter på ørene å leste en bok.. jeg tok vel rundt 50bilder uten blitz før jeg fikk det bildet jeg ønsket. Jeg ville jo ikke forstyrre mannen..hihi :) - thomas
helt greit..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-24 13:53:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • 18-135mm
  • Brennvidde87mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Andreas S.

Heisann

Herlig bilde! Preges selvfølgelig av lite optimale lysforhold, men ut i fra forutsetningene er det skarpt og med behagelige toner (lite støy). Av konstruktiv kritikk ville jeg forsøkt med litt fargekorrigering, hvitbalansen er nok litt ''lurt'' av togbelysningen! Godt sett!

Mvh. Andreas D.
Thomas S.

Jepp,du hadde rett andreas.. ny versjon er ute :)
- thomas
Bengt Egil R.

Hei!
Kanonbra fanget, god humor i dette. Du snakker om løsningsorientert person.
Denne mannen lar seg ikke forstyrre. Funderer nå alikevell på hvorfor papirlappene. Er det arbeidsklokkene fra skogsdrifta som er litt for møkkete, er øreklokkene lånt, eller???

Liker V2 best.
:-) Bengt
Anders M.

Morsomt dette ja. Vil tro serviettene skal hindre svette...? Merkelig mann med merkelige løsninger, men morsom... :) Bra eksponert etter forholda og godt fanga og sett...

Mvh Anders
Avsluttet .

Hehe,herlig situasjonsbilde som fikk meg til å le godt:-)
Hilsen Tone!
Thomas S.

Det er mange som har sendt meg meldinger om dette bildet er iscenesatt, men svaret er helt feil... denne mannen satt å leste en bok med øreklokker + servietter på ørene, jeg satt på den andre siden og prøvde innherdig å få et bra bilde av han gjennom setene på toget, men det funket ikke så jeg valgte å ta bilde av han når jeg skulle av toget på kløfta og da snek jeg meg helt til vinduet, og tok noen bilder, de første 4 ble veldig dårlige så ble 2 helt greie men det ene som jeg har lagt ut her ble bra nok, men han gutten som satt bak hadde et stort ''?'' overseg hehehe..

med de bildene jeg tok før jeg reiste meg opp så blir det ca 50bilder. som jeg sier til de som har SLR kameraer ta de med heletiden for man vet aldri når det er noe som skjer rundt deg og da er det så gøy å få det på foto og evnt legge det ut her.. :)

- thomas
Ellisif N.

Dette synet er helt priceless:D Skikkelig sjarmerende fyr med dødstøff genser. Kunne kanskje vært interessant å se det i svart-hvitt?

Utrolig bra at du klarte å ta så mange bilder av han uten at han merket det eller ble forstyrret. Man ser ofte helt fascinerende karakterer, men som man ikke klarer å fange helt med kamera uten at de blir obs på deg. Og da mister man litt av magien.

-Ellisif-
Kine H.

haha så utrolig artig bilde!
Enig med Ellisif, hadde vært spennende og sett dette bilde i svart-hvitt?
Knut W.

Hallo Thomas!
Herlig bilde!!!! :-) Kunne også tenkt meg å sett dette i svart/hvitt. Hvis jeg skal pirke litt så skulle jeg gjerne ha sett at du hadde fått kamera lavere, i øyehøyde med vår mann.

-Knut-
Thomas S.

hehe... jeg skal lage en i sort hvit..

takker for comments!

til knut: bra jobbet med rovdyr! love ut!

- thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu