Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger698
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
André M.
Kraftige, kompromissløse visuelle elementer. Ultrakult. (Herlig månelandskap, - tror jeg vet hvor bildet er tatt :-)
Søren L.

Ikonisk - moderne Jomfru Maria med kyse og glorie. Veistolpene er ledestjerner og selvom ''Den rette veien'' krummer er horisonten lys.

- Søren.
Rune Edvin H.
Får litt feelingen av at du kjører traktor.. Hm. Litt rart :) Ganske hardt og ganske kult, men ut fra min assosiasjon så savner jeg kua i bakgrunnen
Erlend M.
Tøft... Space(wo)man
Eli B.
Skikkelig stilig! Godt jobba!

mvh Eli
Jon-Petter T.
Får en herlig følelse av reise når jeg ser bildet, det er noe utforskende og frihetsaktig over det. Kreativt sammensatte ellementer også. Mange ovaler og sirkler; hette, hode, regnbue og vei.
Kløktig og lekent gjort!

MVH
J-P
Helge L.
veeldig tøft bilde!! sjeldent kult. rett og slett.
Helge
Erik J.
Knallhart og toefft (mangler bokstaver)! Jeg syns gjentagelsen av buer gjoer mye her, regnbue, vei, hette, briller, til dels munn.
Toini B.
Takker så hemskt mycket for fine tilbakemeldinger. Var usikker på om det ble litt for hardt, så hyggelig å høre at det faller i smak:)
Rune: SKulle gjerne hatt en ku med, men alle kyrne løp når de så meg;)
Arne S.
llanK! (:
Kristoffer L.
Et morsomt og spesielt bilde, med velplassert glorie over det jeg går ut fra kan være fotografens selvportrett. Med anorakkhetta på, den ovale ansiktsformen og brillene som ser ut nesten som flueøyne, oppstår det for meg dessuten en tydelig ''alien''-assosiasjon - noe som slett ikke er ueffent i dette månelandskapet.

Om det ikke er det som har vært din intensjon, og bildet heller er ment som et kult portrett, tror jeg at ansiktet (og i en viss grad det lyse på anorakken) kunne dra nytte av en lokal senkning av mellomtonene, så nyanser og tegning kunne tre noe klarere fram.

- Kristoffer


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu