Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger656
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283735} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
S. N.
Sjelden å se landskapsbilder som renner ut i et hjørne uten at det bare blir ''artig'' men de to buene som danner bevegelse innover i bildet gjør at resten falller på plass. Jeg vrir automatisk hodet mot høyre, og blir med på en snurr innover der regnbuen slår ned. Snodig. Silje
Carsten S.
Velkommen tilbake etter en pause.
Flott landskap, fint lys og 'fotografisk' flott vær, men nei. Du ser noe annet, noe som mange andere ikke ville trekke i sammenheng. Blir veldig rart og riktig ;)
Nice.
Kristoffer L.
De komplementære buene bærer dette bildet, og bærer det langt. Lyset og det fine tonearbeidet løfter fram stemningen i det spesielle landskapet på en fabelaktig måte. Det kan tenkes at buene hadde kunnet fungert fint med landskapet i vater også, men skråstillingen bidrar til å gjøre bildet spesielt.

Meget bra!

- Kristoffer
Chr. G.
Jeg pleier ikke å ha noe imot skrånende horisonter. Her kjennes det som om den tar mye av oppmerksomheten bort fra det storslagne spillet mellom veikurve og regnbue. Bortsett fra det er det flott.
Idar S.
Sorry, dette er meningsløst. Så kreative skal vi ikke være. Rett det opp! Da holder det i massevis
Toini B.
Takker for kommentarer. Kult å høre de forskjellige meningene som er ute å går. Utsagnet'' så kreative skal vi ikke være'', kunne sikkert provosert noen, men jeg kjenner jeg humrer litt. Kanskje jeg har havnet på skråplanet;)
anders s.
flott motiv uten tvil. og honnør skal du ha for kreativititet,men jeg blir faktisk sliten i huet av å se på bildet ditt,og da funker det ikke for meg. mvh anders
Erik J.
Jeg har litt vondt i nakken i dag, og betraktning av bildet ditt ga en svært behagelig posisjon, så jeg skal se lenge! Dette syns jeg er kjempebra!
Randulf V.
Utrolig effektfull linjeføring. Så kreativ kan man godt være for meg. Kjenner at jeg på et vis må fristille meg fra hva motivet egentlig er, og kun se på på det - rent grafisk. Ellers blir jeg og litt skakk i sammenføyningene...
André M.
Ja, linjeføringen og det grafiske funker godt (som et visult sukkertøy). Fargene og regnbuen, likeså. Komposisjonsmessig ville jeg allikevel valgt å la bildet tilte den andre veien: Jeg som betrakter hadde følt at jeg da lente meg inn i svingen, som en virtuell motorsykkeltur.
Anette L.
Hei!
drittøft bilde, liker at det ikke er rettstilt. Kjempefarger, linjer og kontraster.

Mvh Anette:)
Marius J.
Nei hvorfor være kreativ når man ikke trenger. Lite å tilføre annet enn at jeg synes bildet er meget bra i linjer, farger og komposisjon. BRA :-)
Erik L.
Det er morsomt å se hvordan dette bildet skaper debatt.
Egentlig er jeg litt kritisk til innslag hvor det skal tynes kreativitet ut av et rotete eller uskarpt motiv.

Her er det likevel noe som svinger !

Bildet har flotte toner, det er skarpt, og det er en slags underlig balanse som skapes av buene. Det får meg til å føle meg rett på veien til tross for at horisonten ikke er det.

Har sett lenge, og skal se litt til. Morsomt!
Bergliot E.
At jorda er rund har jeg hørt, men at den var sååå bratt enkelte steder, tenk det viste jeg ikke....hahaha....

Kjempetøft bilde dær du har fått inn linjer og buer som gjorde bildet spennende. Kreativt presentert.

Bergliot:)
stian w.
vegg-mat... nam :)
Toini B.
Takk for alle tilbakemeldinger:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu