Ane
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-22 23:36:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Sissel B.
For ett herlig utrykk på ungen. Fine skarpe øyne og fine duse hudtoner. Har du ligget på gulvet foran ungen når du tok bildet? Lurer på om jeg kanskje ville hatt kameraet litt høyere, siden guttungen ser opp. I denne vinkelen virker det som om han ser over betrakteren. Men absolutt ett nydelig bilde.
Jon A.
Herlig! Krystallklare blå øyne knall uttrykk og en aldeles fortryllende jente! Perfekt teknisk. Bedre kan det ikke gjøres.
-Jon
Avsluttet .
Fantastisk skarphet, godt fanga uttrykk:) Syns bildet var godt teknisk, men savner litt meir skygge og en mørkere bakgrunn. Det behøver ikkje vere mykje, men ei aning mørkare. Føler at ansiktet mister ein del trekk og at det liksom flyter litt ut i bakgrunnen.hadde bakgrunnen vore ei aning mørkare så hadde du unngått at venstre nedre hjørnet nesten går i ett med skulder. Ein herlig unge iallefall:)
Mvh Mari
Atle Q.
Veldig bra! For noen øyne... små jordkloder
Bakgrunnen er fin som den er for meg, men jeg ville kanskje lysnet munnhulen litt i curves i PS, da den blir litt dominerende i bildet.
mvh Atle
Atle J. G.
Veldig bra portrett! Så fine de øyne det var! Har en liten på vei selv, så kanskje det ikke er helt objektiv, men jeg anbefaler dette bildet.
Mvh AJG
Pasi A.
Dette var veldig bra. En av de bedre barneportrettene jeg har sett på en god stund. Dette kommer nok til å bli laget stort til en eller annen stuevegg, tenker jeg, men jeg hadde gjerne sett denne i sort/hvitt, for fargen mener jeg ikke gir bildet så mye, selv om hudtonen er veldig fint behandlet i bildet.

mvh, P
Avsluttet .
Dette er jo helt bedårende vakkert. Kjempebra jobba med et knallfint resultat. Ser du får mange flotte forslag om og lysne inni munn og sort hvitt og litt av hvert. Kanskje du skulle lagt inn ei lommelykt pære på tunga til denne vakre babyen. Huff ja, ikke gjør noe som helst med dette bildet, det er helt rå coolt...................Morten Horgen i Drammen
Marius F.
Takk for kommentarer, alle sammen. SB: Det stemmer at jeg har ligget på gulvet. Selv foretrekker jeg dette fremfor å fotografere de små ovenfra og ned. Blikket hennes er nok rettet mot foreldre og gudmor som hopper opp og ned for å lure frem smilet hos henne. Har noen bilder hvor hun ikke titter så mye opp, kanskje kommer noen hit etterhvert :-) ML: Skal se om jeg kanskje legger ut en versjon med mørkere bakgrunn i morgen. Personlig synes jeg den er passe lys, ikke helt hvit, men skal prøve i morgen. På min skjerm er overgangen mellom skulder og bakgrunn ganske tydelig, men har mørknet den noe i versjon #2. AQ: En lysere munn tror jeg hadde sett litt rar ut, så jeg tenker nok den blir som den er :-) PAa: Ikke mye farger i dette bildet, kanskje sett bort fra øynene, så jeg legger ut en sort-hvitversjon. Kanskje mindre distraherende uten farger? Takk igjen for kommentarer og innspill!

Mvh MF
Mone K.
Her går jeg for V#1, med de flott blå øynene. Kjempeflott blikk og herlig framtoning. Liker bildevinkelen din. Annerledes.

Fint med de lyse fargene som glir inn i hverandre.

Mone
Lene F.
Hei Marius! V#I er absolutt best fordi de nydelige blå øynene kommer så godt frem. Hilsen Lene
Cato R.
Hei Marius.

Et veldig fint og klart portrett. Her har du truffet med fokus.
Det eneste jeg vil plukke på er blikket til ungen.. På portretter hvor det kun dreier seg om et utsnitt, og da kun hodet så synes jeg det alltid gjør seg bedre med blikk- kontakt med fotografen. Uten blikk-kontakten så synes dette bildet blir mer et som egner seg til reklame enn å ha på vegg. Det er litt smårart å ha bilder av folk som ser opp i taket:)

Uansett så er det et fabelaktig flott bilde.

Mvh
Cato
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu