Utstyr
  • Chamonix 4x5
  • Schneider 150mm Symmar-S
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypePOlaroid T-55
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger488
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Eirik H.
Komposisjon etter læreboka. Flott teknisk, sjølv om ein kan diskutere om du burde ha reflektert noko meir lys på den mørke sida av andletet. Innhaldet blir eg derimot ikkje heilt overtydd av. Det er noko med den søte tornerose-søvnen på ein vaksen mann med skjeggstubbar og hettegenser!

Eg såg bileta av Chamonixen din. Veldig lekkert kamera! Kvar har du kjøpt det, og kva var prisen? Kva er erfaringane så langt? Min Cambo monorail er litt tungvindt å bruke i felt.
Amund Blix A.
Takk Eirik.
Egentlig var det meningen at ingenting skulle være i ordentelig i fokus, men gjettefokus og storformat er vanskelig å gjennomføre, så det var et hendelig uhell, og noe(mye) mer ''søtt'' enn planlagt. :-)

Chamonix`en kostet $699 og foreløpig gjøres all handel gjennom Hugo Zhang( hugoz_2000@yahoo.com ) Man betaler han med Paypal og kameraet blir sendt fra fabrikken.

Erfaringene så langt er helt strålende, det perfekte feltkamera! Kjempelett (1412g) veldig stabilt selv på fullt uttrekk, noe som ikke kan sies om den dobbelt så tunge Shen-Hao 4x5 jeg hadde først. I tillegg har den mer uttrekk(395mm) enn andre kameraer i samme prisklasse, og takler også vidvinkel bedre enn de fleste. Legg så til en mattskive som er kjempelys , en haug med libeller for å få ting i vater når man ønsker det, og kjempepresis fokusering, så er det et kamera som glatt kunne kostet det dobbelte uten at noen hadde stusset på dèt...

Jeg har skrevet litt om det her: http://www.largeformatphotography.info/forum/showthread.php?t=28336

Dessverre(for deg) medførte dette at det nå er en del leveringstid på de :-)


Mvh

Amund
Eirik H.
Mmm, ser veldig interessant ut. Eg har lest det du skreiv på largeformatphotography.info, og sett bileta. Eg er litt i tenkeboksen i høve til kva eg skal kjøpe. Eit lett feltkamera som dette, eller ein Razzle eller liknande konvertert polaroid-kamera. Eg må nok tenke ei stund til..
Amund Blix A.
Ja en Razzle er du ikke alene om å tenke på :-) Jeg skal klå litt på Dag sin når han får den, før jeg bestemmer meg videre...
Erik J.
Jeg har svært liten peilig på hva dere snakker om, men jeg følger ivrig med, og lurer på om ikke jeg også har noen tilbøyeligheter i denne retningen, som plutselig kan ta av. Det blir blir uansett spennende og særegne resultater av det! Jeg har stor sans for superskarpe (urene?) porer i kombinasjon med øvrig uskarphet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu