Full Moon
Grunnlaget til plakaten til en forestilling av Bårdar Dansakademiet Tvedestrand, Kull 5. Jeg har føreløpig kallt bildet for 'Full Moon', ikke sikker forestillingen kommer til å hete det samme.
Det var 2 grader ute og de sto i kjole og t-shirt, stakkars modeller...
Bildet inngår i albumet Dance RGB - Bårdar akkademiet, DDD dansestudio Tvedestrand etc.
Utstyr
  • Canon EOS 40 D
  • Canon EF 50 mm f/1.4 USM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/11
  • Lukker8s
  • FilmtypeRAW iso 250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283183} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Espen R.
God kveld, Atle
Uvant sjanger for meg å kommentere, men forsøker meg likevel... Spennende bilde, nesten litt creepy. Mye pga tåken og månen, men også enkelte av positurene og blikkene. Absolutt kreativt.
vh
Espen
Arve K.
God ide og flott komposisjon. Synes belysningen av modellene blir litt i hardeste laget og fargemetningen for stor. Tar liksom bort litt av stemningen laget av fullmånen og tåken. Men det er jo ikke lett å lyssette et slikt motiv da.
Willy N.
Ok ok jeg trodde først dette er et sammensatt bilde, men i følge din undertekst så mener du at dere faktisk var ute i skogen?
Skjønner ikke helt hvordan du har klart å lyse opp folkene, men du må ha gjemt lyskildene godt. Tommelen opp for det.

Bare månen og tåken hadde vært nok til et fantastisk bilde.
Jeg liker det gule, varme lyset som står i kontrast til resten av bildet som er ganske blått. Det får folkene til å poppe fram.
Mye mystikk i bildet kombinert med nydelige farger.

Men jeg er likevel mest imponert over lyssettingen din.
Tror jeg kan telle minst 6 lyskilder.

Hehehe... 8 sekunder lukkertid... 2 grader... stå i ro... hehehe
Jan Inge K.
Synes dette var en særdeles kreativ løsning på plakatoppdraget! Eneste forstyrrende element i mine (ungkars)øyne må være nr.3 fra venstre...:-)
Tormod H.
Nydelig bilde, artig komposisjon. Lyset her gjør det spennedne, men det er to grener/kvister som stikker seg ut foran hun helt til venstre og over hodet på hun i midten som forstyrrer litt. Ellers meget høy klasse.


Tormod
Atle J. G.
Hei og takk for kommentarer!
Bildet skal brukes til reklame, både annonse og plakater. Da er det viktig med freshe farger, spennende belysning, komplementair kontrast, fengende blikk... Føler selv at jeg lyktes med det.
Skal ikke røpe hemligheten bar lyssettingen, men kan fortelle at det totalt er 9 lyskilder her.
Ikke alle klarte å stå helt stille, de gjorde det bare kaldere og kaldere for seg selv hele tiden.
Det var veldig mørkt der ute. Modellene kunne ikke se meg en gang. Jeg tok vekk det meste av kvister og strå som var forstyrrende, men når jeg tok det inn på dataen hjemme så jeg at jeg hadde glemt noen her og der. Har likevell latt være å ta de bort for å vise den ville naturen. Noen er fine (mellom 5-6) men enig at det noen også fortsatt er litt forstyrrende. Vurderer stærkt å gjøre noe med det før det skal til trykk.
Mvh AJG
Brit M.
Ser ut som et heksemøte :-)
Liker settingen godt, og syns kvistene bygger fint opp mot dette.
Syns imidlertid lyset kunne vært dempet noe i noen av ansiktene, dessuten kommer lyset fra andre siden i ansiktet på mannen og en av jentene.
Spennende bilde, men muligens skulle det vært tydeligere at det var månen som var lyskilden.
Håper du lykkes med reklamekampanjen.

Brit
Liv F. D.
Hei Atle,
stemningsfullt og flott bilde. Litt trolls med månen og alle modellene i dette lyset. Likte det veldig godt.
mvh
Liv '')
Atle J. G.
Brit: At lyset kommer fra forskjellige sider, er pga av at det er brukt totalt 9 lyskilder. Månen var tilstede, men bare såvidt synlig med øyene, ikke på bildet. Den du ser her er satt inn senere. Det blåe lyset er blitslys.
Liv: Det var meningen :-) Gøy at du likte det.
Mvh AJG
Lars-Anders M.
Meget bra jobb.
Helge R.
Spennede bilde. Jeg ville kjørt ned temperaturen hos aktørene, mere blått hadde skapt større harmoni og bundet bildet bedre sammen. I CS3 er RAW funksjonen rå.
Du har mye spennede, jeg liker dette
:)Gorm
Lars Erik N.
Dette likte jeg meget godt. Veldig kreativt. Passer bra med kalde og varme farger her. Jeg var også sikker på at dette var ps arbeid, men som du skriver så har du brukt 9 lyskilder. Da blir det bare enda mer imponerende.

Har kikket litt på de andre bildene dine. Du har mye bra!!!

Mvh
Lars
Gunnar John C.
Dette synes jeg også var usedvanlig stilig. Det oppleves som om man i neste øyeblikk kommer til å bli huldretatt. Spesielt liker jeg måten den nære forgrunnen av strå og blader spiller mot de blåhvite draktene. All honnør for dette, Atle!

Vennlig hilsen,
Gunnar
Bjarne N.
på grunn av oppdraget skjønner jeg at du måtte ha med alle modellene. men rent fotografisk hadde jeg nok foretrukket at kun hun i midten (med mørkt hår)var på bildet. da hadde stemningen blitt sterkere underbygget. nå ble det litt overkill. men godt gjennomført. ville kanskje hatt hvit kant rundt bildet for å fremheve det bedre.
Atle J. G.
Heisan! Ser at det har kommet inn en del nye kommentarer her ja.
Var selv mest fornøyd med de to i midten. De klarte å stå stille i flere sekunder, i tillegg til at omtrent hvert bilde ble bra. De andre slet litt mer. Har derfor spurt ho mørkhåra til en annen fotoshoot litt senere. I badebassenget med Linn Anna. Ho er en flink modell.
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu