bevegende tidløs
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • Tamron 90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lene F.
Hei Ingebjørg! Vakre farver og god tittel! Jeg kunne tenkt meg litt bedre skarphet på deler av bladet, samt en komposisjon uten så store tomme flater med lys som trekker oppmerksomhet bort fra hovedmotivet. Makro er en utfordring! mvh Lene
Bodil Kristine F.

Fargetonene tiltaler meg umiddelbart. Dråpen er også bra. Muligens er refleksen oppe til venstre for dominerende. Uansett fint å se på.

Mvh Bo

Gunnar John C.
Dette er et bilde jeg har lyst til å si noe om, men som det er vanskelig å fange en formulerbar tanke om. Estetisk, ja, assosiasjonsskapende også.

På thumbnailen ser jeg en kniv gjennom noe sårbart. I full visning er det noe mer sensuelt, mykt. Vanskelig å fange, lett å bli sittende og se på.

Skulle jeg innvende noe, måtte det være at det muligens hadde tålt et ørlite klipp av det tomme, sorte på høyre side, uten at komposisjonen ville lide.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Eli B.
Dette bildet stopper man ved og reflekterer. Vanndråpen og lyset gir fine føringer i bildet. Flott makro dette. Et severdig abstrakt bilde.

mvh Eli
ingebjørg fyrileiv g.
Takk så mye for gode kommentarer samt anbefaling! Det var hyggelig å se.

Lene - Jeg er enig med deg angående bladets skarphet, men så lenge hovedelementet, som her er dråpen, er skarp, er jeg tilfredsstilt. Flater er jeg blitt veldig glad i. For meg er de ikke tomme, men de forsterker de estetiske uttrykkene jeg gjerne vil formidle.

Gunner - (fin kommentar jeg setter pris på). Jeg forsøkte noen varianter av utsnitt her, men jeg kom tilbake til det opprinnelige. Da jeg kuttet til høyre, måtte jeg også kutte nede noe som ikke ble bra.


Ha en fin dag!
-Ingebjørg
John H.
Hei Ingebjørg.
Jeg behøver ikke supplere de positive kommentarene. Det meste er sagt. For meg funker både format, komp og utsnitt. Bildet er ballansert, fargene likeså. Mitt eneste lille ankepunkt er refleksen i midten, over. Den stjeler litt oppmerksomhet og kunne med fordel været ''duset'' ned i kantene. Her viser du frem det du er aller best til, makro med et halvabstrakt uttrykk. Der komposisjon og farger er avstemt i ett fullkomment kunstnerisk, overveid uttrykk. God helg.
John
Kjell Sigurd S.
Absolutt severdig og godt innenfor det ''Ingebjørgske''. Liker komposisjonen der dråpen og de to refleksene spiller fint sammen. Høyresiden av bildet synes jeg derimot blir for tomt. Hadde bildet vært mitt så hadde nok deler av det sorte forsvunnet. Aner fine detaljer i dråpen, som hadde kommet enda bedre frem med noe større DOF og bittelitt bedre skarphet. Flotte høstlige fargetoner. Liker bildet ditt.

Kjell S
Fred S.
Vet ikke helt hva jeg ser, minner meg om en klo fra ett eller annet vesen. Varmt og vakkert er det, Ingebjørg-estetisme på sitt beste, men også jeg sitter igjen med en følelse av at det mørke feltet ikke tilfører noe. Ville vel ha strammet inn både oppe og nede, men som vanlig er jeg veldig i tvil når det gjelder naturbilder som er såpass abstraherte som dette.

vh fred
Roger K.
Hei Ingebjørg!
Ser du har lagt utflere bilder og gløttet litt på dem. Jeg klarer liksom ikke å få med meg alt, men ser du gjør jobben din bra som vanlig. I dette bilde har du skapt en fin ro i bildematerialet ditt og ikke gått i fella med å trekke ekstra i spakene. Tiden vi er inne i kommer også frem i bilde med en svak antydning til høstfarger som snart svinner før vinteren visker over alle ugjevnheter. Litt trist og mørkt i høyresiden din og mulig fargene i hovedmotived skulle vært trekt lengre ut. Blir litt tomt der.

Mvh RK
Odd Tore S.
Jeg ser mest et storøyd fabeldyr som gjør sin entré fra nedre venstre og speider etter et bytte.
Fargene er duse og pene, og underbygger egentlig ikke det jeg ser særlig bra.
Så dette var dessverre mer en skivebom, men sånn er fantasien min i kveld.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for flere kommentarer.

John - Jeg og reflekser vet du.. Jeg ser at den ene kan virke litt dominerende, men det er ikke slik at det plager meg personlig. Da kan jeg heller si meg mer enig angående høyresiden.

Kjell S - Du har rett i det med detaljer i dråpen. Når det gjelder skarpheten, så er jeg i grunn fornøyd med dråpen. Bildet er tatt håndholdt, og motivet er ved øyehøyde når jeg står. Det blåste litt, og noe stativ har jeg ikke. Så jeg er fornøyd etter forholdene.

Fred - Jeg ser ikke helt den kolen du ser, og jeg skjønner ikke helt det med abstrahert. -Man ser jo helt klart at det er et blad og en dråpe.

Roger - Takker for din innledning. Det er hyggelig at du forsøker å henge med. Jeg skulle gjerne ha hatt tid til det samme, men jeg prøver så godt jeg kan.

Odd Tore - Du her en spennende fantasi. Så lenge du kommer med den, og er ærlig, er jeg fornøyd.


-Ingebjørg
Inger-Lise S.
Hei! Det jeg ser her er form og fargetoner som tiltaler meg.Hva det er, betyr lite for meg. Viktigst er hva jeg liker å se på/som gjør godt å se på...Og dette liker jeg godt:) Farger, motiv, komposisjon...Det hele.

Inger-Lise
Atle Q.
Hei Ingebjørg. Et bra bilde, typisk deg som Kjell Sigurd sier.
Jeg synes du har løst det fint mhp utsnittet og ville ikke kuttet noe særlig til høyre.
mvh Atle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu