Hester
Utstyr
  • Olympus E-500
  • -
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Brit M.

Flott bilde av disse hestene, men de har det ikke helt godt kanskje? De ser utrolig magre ut, spesielt den ene, hun ser også ut som om hun er full av flått? Ser ut som om han trøster henne. Kunne vært et flott blinkskudd dette.

Brit
audun r.

Hmm jo, har det helt fint dem! Hvis du ikke veit hvordan en araberhest skal se ut så burde du ta deg en titt her http://www.araberhest.no/album/index.htm før du uttaler deg om hvordan hestene skal se ut.
Og det er ikke flått som er på hodet til hestene, det er nok bare noen flekker.
Som kjent skjuler flått seg inni pelsen\under hår og sitter ikke på utsiden av hårene. Og tynne er de heller ikke, heller litt for tykke.
Men sånn ellers så får jeg vel si takk:)
Brit M.

Joda kjenner godt araberne, har faktisk bilde av en selv her inne.
Som sagt, motivet og komposisjonen er flott.

Brit
Avsluttet .

Hei=)
Synes ikke disse så underfôra ut, men nok om det.
Det er et nydelig bilde, men det virker uskarpt og lyst på min skjerm (skoleskjerm så det kan være den som gjør det), og trærne kunne vært mer uskarpe. Posituren og nærheten deres er kjempebra. Et godt motiv! Fortsett å ta bilder av tjommisene, de er severdige=)
Mvh Stine
Frida B.

perfekte hester og et veldig flott bilde!
Lotte J.

Nydelig bilde, virkelig! Man kan ta og føle på den spente, nysgjerrige følelsen når de snuser på hverandre. (Og motivet er et par hester i PERFEKT hold!) :) Vh, Lotte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu