Under Maursundtind
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-23 09:02:27
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281616} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Erik J.
Mektig flott natur fanget på en utmerket måte! Forgrunnen med skispor og skrålinje gir fin dybde. Fin tegning i skyene!
Torgeir J.
Dramatisk med personene i skråningen. Du har også fått frem fine detaljer i snøflaten.
Kristin S.
Dette var flott og litt spesielt. Så litt skummelt ut å gå der i skråningen:)
Flott linjebruk og god komposisjon. Likte dette.

Mv Kristin
Sander M.
Likte godt trekanten linjene laget, skispor, fjell og horisont, samt plasseringen av skiløperne. Fint bilde!
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg gleder meg til snøen kommer for fullt! Dette får fram lengselen til vinterturer og storslagne fjell. Jeg liker komposisjonen, og eksponeringen er fin. Jeg synes også at du får fram den bratte skråningen godt. Jeg lurer på om jeg ser antydninger til korn, og det liker jeg.

vh ingebjørg
Jan R O.
Passer bra å legge inn et slikt bilde i dag, for her i nord laver sneen ned og på de rette stedene er det nå fint pudderføre i høyden. Så sesongens første topptur ser ut til å nærme seg med raske skritt.
Når det gjelder turen på bildet, så ble det litt for bratt etter hvert, så toppen ble ikke nådd. Men nedkjøringen var lang og fin.
Bildet er litt kornete og personlig så synes jeg det passer her.
Fred S.
Fin bruk av diagonalen, nesten som et sceneteppe som dreas til side og viser fram flotte fjell. Grei plassering av skiløperne, og bra eksponert, med tiltalende, fine korn.

vh fred
Jostein F.
Hei!
Ahh, herlig toppturstemning. Fin komposisjon, hvor dramatikken i landskapet er ivaretatt. Veldig bra!

Mvh; Jostein
Avsluttet .
Nå gleder jeg meg skikkelig til vinteren.
Bra utsnitt, fine toner. Ikke alltid like lett å vise på et bilde hvor bratt det er, men dette funker.

mvh
Stian
Dan S.
vinteren er ikke favoritt tiden,men med bilder som dette kan det fort bli det..god dybde av fjellene på den ene siden men med snøen og skitråkket som en fin brytning på andre siden..ser bratt ut!kan bare tenke meg hvordan det så ut fra toppen:) godt utført..mvh Dan Sandmoen
Knut Børge S.
Hei Jan!

Velkomponert og meget flott landskapsfoto. Fin spenning med de små menneskene i skråningen mot den store majestetiske fjellnaturen. Kjempe!

mvh KBS
Peter C.
Mäktig vy över alptopparna och välkomponerat. Bra att snön inte är utfrätt och att det går se strukturen i den. Känslan är att det kunde vara en god reklambild för Tromsområdet.
Lene F.
Fantastisk bilde, jeg likte komposisjonen, diagonalen, korningen i bildet og de dramatiske skyene. Er dette Maursund i Nord-Troms på Skjervøy? Hilsen Lene
Jan R O.
Ja, det er Maursund i Skjervøy. Nordspissen av Uløya i bakgrunnen og nordlige deler av Lyngsalpan helt bakerst. Har lagt ut en fargeversjon av bildet, men synes sh fungerte best. Bildet er forøvrig tatt med filmkamera og Velvia.
Anders M.
Et godt komponert bilde med masser av fine detaljer i seg. Syns også du får frem følelsen av bratt lende på en bra måte. En god tur dokumentasjon...

Mvh Anders
anders s.
nydelig turbilde i en storslått natur dette her. synes begge versjonene var bra. mvh anders
Ivar B.
Et bilde helt etter min smak, og liker det absolutt best i s/H. Fjellene i bakgrunnen gir en litt luftig og mektig følelse og fine toner i himmelen. Sporene og snøflaten danner møtende linjer i skiløperne. Snøflaten lokker for herlig skibrodering på nedturen:-) Fin fjellfølelse! Mvh ivar.
Jon-Petter T.
Oi! Det var litt av et scenario!

Flott komponert. Uhyre viktig med personene, og jeg synes de der de står viser både i positur og plassering at det er ganske ekstrem natur der!
Også ser man sjøen der nede!
Gleder meg til å spenne på meg telemarkskia snart!

J-P
Kjell Sigurd S.
Dette likte jeg godt. Kjente nesten et lite sug i magen av situasjonen disse befinner seg i. Flott komp og perfekt plassering av skiløperne. Mektig.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu