#4
Bildet inngår i albumet å gå -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281566} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Geir F.

Stemningsfuldt motlysbilde med en gammel mann som vandrer mot solnedgangen. Dypt nedsynket i sine egne tanker.
Et filosofisk bilde med rom for ettertanke. Slikt liker jeg.
-fløde-
Lise U.

Her begynner man å ane konturene av damen fra gårsdagens bilde: Hun er litt lut i ryggen (iallfall her) og har levd noen år. Hun er fint plassert i bildeflaten og er omgitt av sand og halm -- sannsynligvis på ei strand -- på sin spasertur inn i solnedgangen (veldig symbolsk). Motlyset blir nesten litt vondt øverst i bildet -- skulle ønske du hadde hatt kameraet på ei stang og kunne ha tatt bildet mer ovenfra, men tror nok du har gjort det på denne måten med hensikt. Og hva er den kladeisen ved siden av høyre fot -- har det vært en hest her? Veldig stemningsfullt bilde, men ved nærmere betraktning reddes det hele fra å bli sentimentalt :)

Lise U
Geir F.

Ja, selvfølgerlig er det ei dame. Beklager tabben.
-fløde-
Lise U.

PS: Det jeg oppfatter som et visittkort fra en hest forsterker inntrykket av at dette blant annet er en referanse til cowboyen som rir inn i solnedgangen på slutten av en film, samtidig som hele situasjonen kan oppfattes som en referanse til døden. Cowboyen er forlengst borte -- nå er det den eldre kvinnen som står for tur, og hvem vet når man selv skal samme vei... Jeg liker det gyldne skjæret som dominerer bildet, og det golde inntrykket skapt av tørr sand og tørre strå. Glorien om hodet og det gyldne omrisset rundt hele kroppen antyder at dette kanskje er en kjær person. Ved nærmere ettersyn plages jeg ikke av det sterke motlyset i øverste del av bildet. LU
Per Einar G.

Blir litt nedstemt av å betrakte dette bilde. Men toningen og lyset er med på å løfte stemningen og man aner et håp i det fjerne.

Per E.
Tom T.

Forstår at dette ikke er lystig bilde og for meg er det bra dere blir noe nedstemt av å se det. Takk for kommentarene:)

TomT
Stig Børre E.

Pent og stemningsfyllt.
Et bilde som kan tillegges mye budskap.
Syns iumiddelbart det blir litt trangt i toppen. Tror også jeg ville valgt å gjøre skyggepartiene litt mørkere. Fine høylyspartier.

StigB
Rune S.

Flott komposisjon i fine toner og vakkert lys. Det kan tolkes litt nedstemt ja. Tenkte også at det kan være litt trangt i toppen. Pirk: På min skjerm er det noen svake tverrgående spor i lyset på kvinnens rygg. Vet ikke om det er noe optisk eller om det har skjedd i etterbehandlingen!?

Mvh
Rune S
Tom T.

Ser den Rune. Det du ser er optisk, var ikke ute etter det teknisk ved dette bilde.
Mulig det er litt snaut i toppen, var ikke mulig å gå høyre , bebyggelsen ble da synlig.
Takk for kommentarene.

TomT
Tone A.

Hei
Eit flott fanga motiv der dama med sin positur gjer at bildet får ei litt melankolsk uttrykk. Men på same tid gjer lysspelet i håret hennar ein flott kontrast og ei kjensla av at det er eit håå om betring.
Det verkar ganske kaldt pga at dama har kåpa på seg, men den er åpen så ho nyt dei siste stråelen om ho går med litt nedbøygd hovud.
Flott lysspel som gir graset så gylne tonar og her ser ein lysstrålene som fløymer øverst og som gylnar stranda.
Er det eit hanskepar som ligg ved sida av føtene?
Elles kunne kåpa ha vore heilt mørk, så silehuetten blei utan detaljar. Men slik som kåpa er nå gir det meg ei kjensle av at dette er ei dame.
Kjempebra fanga stemning.
:) Tone
Tove H.

Fint lys, Synes du har lykkes bra med stemningen. Blir også litt trist, bildet er vemodig.
Mvh Tove
Avsluttet .

Nydelig lys,herlig komp.og en vakkert stemning.
Dette bare måtte jeg like.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu