Meg, min mor og min bror
Dansk fe på museet Hjerl Hede! http://www.hjerlhede.dk Et besøk kan varmt anbefales!
Bildet inngår i albumet Midt-Jyllands fasinerende landskap og historie - En 3 dagers reise i våre vikingforfedres fotspor.

En stor takk til vertskapet og guidene, Lau & Dorte og til min artige reisekollega Anne-Lise.
Utstyr
  • Olympus E300
  • Olympus Zuiko Digital 11-22/2.8-3.5
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281515} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Knut H.

Hei Vidar.
Vindmøllens plassering i bilde samt vinkelen på den
er megt god der de tekniske sitter mot den blå
himmelen.Skyene og den todelte fargen i bakrunn
setter fint persfektiv på dyrene som er i samme
vifteform som vindmølla,om de er tilsiktet eller
de er Anne-Lise som har jaget dem spiller ingen
rolle resultatet ble bra de Vidar.
Mvh Knut
Anne-Lise S.

He, he, he.... Du kan få sagt det, Knut! :-) Ja, du skal se jeg tok løpefart, hoppa over gjerdet og jagde feet i vifteform... ;-) Ikke sant du kan se situasjonen for deg, Vidar?! He, he.... Vill flukt fra ''hønsefarmen''... he, he... Veldig moro å se dette bildet, Vidar, og hvordan plasseringen her og formatvalget gir et helt annet motiv og virkning enn hva som vises i mitt eget bildekritikk=332312}. Ved å sammenligne lyset i de to fotografiene, som jo er foreviget omtrent samtidig, kan man se hva innstillinger og kamera har å si, og fotografens plassering samt perspektivvalg! Utrolig spennende! Jeg liker også vifteformen og plasseringen av mølla. :-) Artig med tilbakeblikk... Det var virkelig besøket svært verdig!

Anne-Lise
Rune S.

Hei Vidar! En sjarmerende og vakker komposisjon i friske farger. Nesten Kodakchrome:-) Meget flott å se på.

Mvh
Rune S
Jostein F.

Hei!

Masse godt humør i dette bildet. Om den venstre kalven hadde sett opp hadde det sett ut som de sto i forsvarsposisjon, som tre musketerer. Fikk en følelse av sommerglede og lette dager.

Mvh; Jostein
Jostein F.

Hmm!
''Den venstre kalven'' er visst ei ku, sløvt av meg, tittelen sier jo også det. En kopp sterk kaffe hjelper kanskje på konsentrasjonen =)

Jostein
Vidar S.

Hei og takk til dere alle :o)
Anne-Lise er kan holdes utenfor mistanke, Knut - hun var riktig nok bare noen meter unna, men totalt oppslukt og bortreist i sitt egen fotokreative univers :) Vifteformen var ikke tilsiktet, kall det bonus eller flaks :o)
Anne-Lise: Jeg la merke til at vi ofte falt for de samme motivene, men vi løste oppgavene ulikt... og det var spennende og ikke minst lærerikt! Din versjon bilde nr. 332312 av dette motivet uttrykker noe helt annet enn min versjon. Ikke bare kamerainnstillinger avgjør, men også våre egne sanseinntrykk i ettertid er med på å sette sitt preg på det ferdige resultatet.
Rune: Javisst, Kodachrome... har kjørt noen ruller av den jeg også, selv om Fujichrome var favoritt.
Jostein: Hvis du finner godt humør, lette dager og sommerglede, så blir jeg veldig stolt, for det gjenspeiler til de grader stemningen når vi vandret rundt på Hjerl Hede denne dagen! Ku eller kalv? Spiller ingen rolle, kua tilgir deg :o)

;) Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu