Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281514} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Svend Wiig L.
Hei Stian!

Hm.....Hva skal en si? Er det bilen din du vil fremheve her!?
Sort/hvitt med en fargeklatt! Kanskje tone fargen noe. Ok, selv om det ofte kan bli noe klisje...

Vidvinkel med stor dybdeskarphet og høy kontrast får miljøet og detaljene klart frem! Likte øya som ruver oppe i bakgrunnen.

Kunne tenkt meg litt beskjæring nede.

Mvh Svend
Arne S.
Arkitektur, og særskilt et norsk bymiljø, er ikke lett å formidle på en fotografisk god måte. Men det fikser du, selvsagt. Linjene og komposisjonen er praktfull. Ikke minst den snorrette horisonten vinklet med veggenes skrålinjer. De to små skyene som engler over fjellet er ikke bare en, men to prikker.

Teknikken er knas, men jeg stiller et stort spørsmålstegn med den røde bilen? Effektfull er den jo, og det vil ikke forundre meg om du har en mening med den, men ..

Veldig hyggelig å se bilder fra deg igjen. Håper det ikke blir et engangstilfelle denne gang.

- arne
Torild H.
Beklager; trur like lite på dette biletet som eg gjorde på jappene med sine glatte, gråe dresser og RAUDE slips, på 80-talet....

Men god komp. og linjeføring, og biletet er særdeles tydeleg.

Mvh Torild


Erik J.
Utrolig fint skildret småby ved sjøen miljø med ''Tobias i tårnet-effekt''! Nydelig linjeføring og havet i toppen av bildet med øy og skyer gjør susen! Men jeg tror jeg foretrekker et lett trykk på greyscale-knappen...
stian w.
hey.. og takk for kommentarer! =)

den store rød reklamen for et merke jeg ikke kjenner øverst på siden her var så dominerende at jeg lot bilen ha sin orginale farge.. balanse ;)
Knut-Inge J.
Dette gjorde susen, også utan den raude bilen. Får litt innflyvnings-feeling av det. Dramatisk forgrunn, som blir veldig bra balansert av holmen lenger ute, med dei fugleaktige skyene svavande over.
stian w.
takk takk..

ja er nok enig.. får vel droppe den rød bilen da :)
Toini B.
Kul komp og linjebruk. Digger skyene over fjellet i det fjerne. Liker kontrastene og den røde bilen som bryter med det grå. La den bli:)

Øyvind Osmo E.
Finfint bilde. Jeg mener du bør fjerne den røde bilen. Jeg mener fargen er en avsporing (og litt sånn 80-talls cafebildeeffekt, spør du meg). For meg er tema her et slags ''Og bakom synger skogene'' - og morsomt med Godøyas naturgitte form mot det menneskeskapte. Liker at naturen får så liten plass i bildet - den ligger der mer som en mørk samvittighet.

Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu