Ravnastua - Finnmarksvidda
En hustrig februarnatt på Ravnastua. I mangel på stativ ble en trekrakk benyttet. Lang lukketid gjør desvere stjernene uskarpe. Loven lyses opp av utelyset på fjellstua.
Utstyr
  • D200
  • 18-200
  • Blender-
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger691
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Håvard S.
Fabelaktig i dobbel betydning!=)
Gratulerer med kjempeflott bilde som bli fint å henge opp på veggen.
Eneste jeg kunen ha ønsket annerledes er utsnittet. Syens det blir litt høyt i toppen. Kunne gjerne sett at du kutta 3-4 cm i toppen og noen mm i venstre billedkant slik at den gule fliken blir borte. Men dette er smak og behag fra min side.
Flott utført! Anb.
Mvh. HåvardS
Jan R O.
Synes det ble litt i lyseste laget. Skulle ønsket det lå nysne i forgrunnen og ikke så opptråkket, men når det oppstår så fint nordlys er det bare å fyre løs. Man vet jo aldri hvor lenge utbruddene varer. 30 sekunder er nok litt lang lukkertid og her blir nordlyset en del utvasket.
Håkon S.
Flott nordlys bilde. Utrolig flotte klare farger. Nydelig.
Bengt Egil R.
Heisann!
Takk for kommentarer, jeg setter pris på tilbakemeldinger.

Håvard: Den gule flekken har faktisk gått meg hus forbi.

Jan: Du har nok rett, ville blitt mindre ''stjernebane'' også. Jeg har ikke den store erfaringen med nordlys. Jeg gikk desverre glipp av de beste spillene, var litt sent ute... Når jeg starta var det bra, men etter ett par bilder (hvor jeg som den optimisten jeg er prøvde å håndholde..) døde batteriet. Og siden jeg da omtrent sto i sokkelesten var det bare å ta turen inn, rote opp neste batteri kle på seg og ta med seg ''veakrakken''. Etter tre-fire forsøk var det bare stjerner igjen.

:-) Bengt
Avsluttet .
Er ikke så flink til å kritisere negativt. Det første som slo meg var at bilde var jævlig stilig, og da er det nok det etter min smak iallfall. Skikkelig tøfft nattebildet. Lusker mye rundt med stativ selv og det er bestandig spennende og se resultatet når du kommer hjem til PC`n og her var nok du fornøyd med all god grunn. Hilsen Morten Horgen i Drammen
ingebjørg fyrileiv g.
God kveld.

Dette var grønt! Ikke negativt, men jeg sier meg heller enig med Jan R om at det blir litt lyst. Komposisjonen er grei, og stemningen sitter. Jeg lengter etter vinter og mer nordlys enn hva jeg får servert i n-trøndelag. Jeg stusser forresten litt på husveggen og taket; hvor kommer skyggen fra?

vh ingebjørg
Bengt Egil R.
Ja den skyggen kan du tro jeg har stusset på selv, har kommet til at det må være et lite tak over inngangspartiet på hovedhuset.
:-) Bengt
Tom R.
Et greit bilde av Nordlyset, men syntes det er for mye grønt i det noe man lett kan få med så lang exponeringstid. Ville ha fjernet litt ev den grønne filmen som liksom ligger utpå bilde. Tok det inn i ps og fikk et bra resultat.

Tom:)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu