Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280353} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hans Jacob H.
Her synes jeg du har utnyttet vinden bra. Bevegelsen i vegetasjonen gir en fin kontrast til det skarpe vraket, som om det flyter på en sky av grønt.
Dette må da være bilenes variant av harpespillende mennesker på en liten sky, med kjøreforbudsskiltet som selve dødsmerket. :)
Arne S.
Bildet gir vemmelige assosiasjoner. Og det er helt greit. Jeg sliter likevel med å finne ut av dette bildet, til tross for berettiget kjøreforbud. Brukbar komp.
Øyvind A.
Takk for kommentarene.
Hm, ''sliter med å finne ut av bildet''. Hvordan skal jeg tolke det?
Ø.
Jan R O.
Så en reportasje i vi menn fra en bilkirkegård i sverige der naturen var i ferd med å ta helt over. Masse fine fotomotiv og etter det jeg skjønner er det mange fotografer som drar dit. Vet ikke om bildet er derfra, men uansett så synes jeg det var et orginalt bilde, også med tanke på det jeg så av bilder i reportasjen. Legger spesielt merke til vegetasjonen bak den regntunge frontruta, kørforbudsskiltet og det grønne som svaier i vinden. Det jeg tenker når jeg ser bildet er at naturen tar over, før eller siden. Komposisjonsmessig synes jeg det ikke er noe å utsette på her og synes utsnittet funker bra.
Øyvind A.
Takk for komentar.
Stemmer det Jan R, det er fra Sverige. Det fins to slike plasser, en i Wärmland og en i Småland. Dette er fra den i Wärmland. Et sant eldorado for oss bilskrotfotografer.
Ø.
Arne S.
'Sliter'' fordi jeg så gjerne vil at bildet skal fungere - for meg. Jeg leter etter noe og blir lettere irritert fordi brikkene ikke faller på plass. Blikket mitt slutter aldri å vandre. Når det er sagt har bildet definitivt noe ved seg. Legger lista høyt for deg, vet du.

;)
Øyvind A.
Takk for det Arne. Da forstår jeg bedre hva du mente.
Ø.
Stig Børre E.
Morsomt bilde. Körforbudet er så helt klart på sin plass.
Komposisjonen er grei. Syns de grønne buskene har en litt for hissig tone, ville desaturert en tanke. Tror bildet blir roligere og mere severdig da.

StigB
Erik J.
Jeg synes absolutt at dette er av de bedre kirkegårdsbil(d)er. Plusspoeng for kørforbudet- slik kan det gå når myndighetene blander seg inn. Dermed en fin historie.
Ketil K.
Folkevognen gror til de grader over!
Utgangspunktet er ideelt. Men jeg savner noe intenst. Dette blir for flatt.


Få litt kveldslys inn og bildet er en vinner.
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.

Ketil, jeg har akkurat den samme innvendingen selv, angående lyset.
Det kommer heldigvis nye muligheter.

Ø.
Odd Tore S.
Fin illustrasjon av drivhuseffekten:
Til og med i VW type 1, som hadde elendig varmeapparat, vokser det nå friskt og grønt.
OK utgangspunkt, men lyset blir noe slapt, alternativt kunne det hele vært frisket opp med en skikkelig rotbløyte og glinsende bladverk.
Kørforbudet viser at dette er et stasjonært drivhus.
Det rullende drivhus var en Morris Minor stasjonsvogn med treverk, hvor godt varmeapparat med vannlekkasje sørget for fuktig varme og rikelig kondens uansett behov. Det var i 1969, dvs. mens dette stasjonære drivhuset fortsatt var ungt.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu