Løv
Våknet til en forferdelig vind her om dagen. Da oppdaget jeg hvor fint løvet hadde lagt seg på plenen.
Synes det var en kul idè=)
Bildet inngår i albumet Den friske høsten - Høsten i Trysil-naturen er en perle og opplevelse av de sjeldne. Prøver å skildre hva denne praktfulle naturen har å by på.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-03 23:35:38
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 18-55mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeIso 400
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280346} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Andreas S.

Heisann!

Her har naturen og vinden vært i det lekende hjørnet ja:-) Et klart pluss for ideen, men teknisk sett er det ikke det beste bildet i mine øyne. Litt blasst, noen små justeringer i levels/curves (kontrast) hadde gitt det noe mer smell!

Mvh. Andreas D.
Anne-Lise S.

Her har du flere motiver. 1. Beskjæring fra nedre del av gjerdet slik at det helt forsvinner, og du vil ha et flott foto av trillebåra godt plassert i bildeflaten, og med løvet spredd utover med ordet ''høst'' fint i øvre del. 2. Beskjæring fra rett over gjerdet gir naturens landskap slik det er akkurat nå, men aberet er at du kutter nedre del av bjørka, noe du ikke må gjøre... Slik det er nå formidler du høst, men kunne ønske du ikke hadde skrevet ordet med løv men latt løvet ligge spredt utover. Du kunne med fordel justert litt slik Andreas sier over her! MEN god høststemning får du frem, og noe av sjarmen med alt det fargerike løvet. Du skulle fått en liten unge til å leke idet; kaste det over hodet, rulle seg i det, løpe rundt i det... ;-)

Anne-Lise
Håvard S.

Takk for kjappe kommentarer=)
Har lagt ut en ny versjon med kuttforslaget til Anne-Lise og litt farge-justeringer. Det er langt fra teknisk perfekt, og det var ikke som jeg ville ha frem her heller. Kunne jo så klart kanskje gjort enda mer ut av det da jeg først var i gang men det var surt vær!;)

Ha en fin fotodag!

Mvh. HåvardS
Trygve O.

Morn igjen Håvard.
jeg synes verson 2 ble bedre. Jeg liker fargsammensetningen i bildet, og det er en kreativ ide. Jeg sitter imidlertid og ønsker at du hadde tatt bildet fra et litt høyere standpunkt, et tak, en gardintrapp eller noe dersom mulig. Ellers hadde det vært fint med litt mer luft mellom trillebåra og skriften, samt at jeg synes riva med fordel kunne utelates. Trillebåra er forøvrig veldig fin. Hadde ikke vært samme bilde med en mer moderne trillebår i metall. Gratulerer forøvrig med opprykk . Det må vel være lov å si det nå??

Mvh Trygve
Håvard S.

Hei Trygve!
Hyggelig at du tar deg tid tel å kommentere=)
Prøvde å komme så høyt jeg kunne for det var noe jeg faktisk tenkte på. Jeg står helt oppunder taket så jeg har måttet fjerne en del øverst av det opprinnelige bildet. Med høyere kamerposisjon ville også rommet mellom skrift og trillebår vært større.
Du har helt rett ang. riva...den passer ikke inn. Skulle kanskje ha vært en gammel trerive eller no i så fall.
Ang. opprykk tror jeg at det avgjøres til helga. Vi har i allefall 4 matchballer og hvis vi roter bort det så vet jeg ikke helt hva jeg gjør.

Vi talas full på en basar snart;)
Hupp!
Espen R.

Hei
En meget bra ide dette, og synes du får best resultat med V2. Mer trøkk i fargene her, samt at utsnittet passer bra.
vh
Espen
Audun Å.

Hei Håvard.
En artig ide, som jeg synes ble bedre med den strammere versjon #2.
Mvh Audun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu