Det plasker og plasker....
Tatt under et skikkelig regnskur i sommer. Da snakker vi om mye mengder vann på kort tid. Dette er overflaten på en grusvei.
Liker kraften i regnet, men savner kanskje et fokuspunkt. Prøvde med en pinne ned til høyre, men har fått tilbakemeldinger om at det ikke helt funka.
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD 35-105, f. 3.5-4.5
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.

Fungerer vel også uten fokuspunkt, da kan vi ''nyte'' regnets herjing. Påmin laptop har du et magentasatikk.
Eva Marie P.

huff som det reger...jeg liker slike regn-bilder der lukkertiden stanser regnet i linsa..Utrolig fasinerende bilde. Jeg liker det!!
Enkelt og effektfull komp. Kunne vært spennende å se det i s/h...
-epl
John H.

Hei Johann
Du har lykkes godt med å formidle skitværet i høst. Selv om bildet er noe ''tomt'' tiltaler det meg.
John
Rune Edvin H.

OI.. Dette var deilig. Vnligvis ville jeg sagt jeg savnet noe forstyrrende, men følelsen er så bra at her glemmer jeg det bare :)
Skulle jeg tatt utsnitet selv så hadde jeg kanskje kutta litt på bunn uten at jeg kan påstå at det nødvendigvis ville vært bedre.
Rune
Jóhann Á.

Takk til dere!
Steinulf: Det kan godt hende at det er litt magenta stikk. Sliter med at det kommer kraftig slikt stikk ut av skanningen. Og da kan man noen ganger se seg blind på å rette opp. Og her tok jeg kanskje ikke hardt nok i.
Eva: Har tenkt på sv/hv. Prøvde litt uten å legge alt for mye arbeid i konverteringen. Men savnet da den blåhvite fargen. Derfor farger.
John: Glad for at du ikke syns det er alt for tomt!
Rune: Kikket faktisk også på det med å kutte i bunn. Men så er det jo der fokusområdet ligger, syntes da ikke jeg kunne fjerne det. Men syns også at slike bilder er ofte vanskelige med tanke på utsnitt, fordi det er altid veldig mange muligheter.
Anne-Lise S.

Tenk deg en fargerik støvel som var på vei inn i bildet her, fra venstre, eller ut til høyre... Synes du får formidlet regnværet på en flott måte her, og blir sittende og studere linjene som regnet lager ned og inn i bildet ditt. Ser også magentastikket som er nevnt her. Mulig bevisst valgt?

Anne-Lise
Jóhann Á.

Takk for kommentar Anne-Lise. Støvler, ja? Tja, hvorfor ikke. Men magenta stikket er slettes ikke tilsiktet, handler vel mer om å se seg blind og være litt for forsiktig med spakene!
Tove H.

Synes bildet ditt er pent.... det er bare at det er så lyst som gjør at jeg personlig ikke får regnværsfølelsen på plass... Men absolutt dekorativt - regnstripene er flotte!
Mvh Tove
Jóhann Á.

Takk for kommentar, Tove! Lyst er det nok fordi dette er jo et ekte sommerskur og det vil si at sola venter bak neste sving! :o)
Jan Ove H.

Tøft bilde
Trodde egentlig at det var et stormbilde fra Aglen.
Men så var det storm i en sølepytt
Mvh
Jan ove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu